Legg sommeren til elvebredden

En av Oslos best bevarte hemmeligheter?

Sommeridyll langs Akerselva. Café Månefisken holder åpent hver dag gjennom sommeren, og byr på god mat og drikke, konserter og quiz. (Foto: Månefisken.)
Sommeridyll langs Akerselva. Café Månefisken holder åpent hver dag gjennom sommeren, og byr på god mat og drikke, konserter og quiz. (Foto: Månefisken.)
Hva er vel bedre enn sene sommerkvelder langs elvebredden? Café Månefisken er åpen hver dag gjennom sommerhalvåret, og byr på både varmretter, reggae-konserter, quiz og musikkbingo.
Saken er Café Månefisken har sommeråpent hver eneste dag fra 17. mai til 13. august, og byr på mat og drikke og et spennende kulturprogram. Månefisken ligger ved Akerselvas bredd, under Beyerbrua, i Sagveien 23 A.

Er du lei av overfylte uteserveringer, busslaster med turister, svevestøv og trikkestøy?

Da kan du ta turen til en av hovedstadens kanskje best bevarte hemmeligheter. Langs Akerselva ligger Café Månefisken, og den er åpen hver dag hele sommeren.

Caféen er åpen alle dager mellom 12.oo og 21.oo, og kan friste med et fyldig kulturprogram.

Førstkommende fredag inviterer Månefisken til åpningsshow med Shoeshine boys, som spiller jazz og swingjazz direkte fra New Orleans, etterfulgt av DJ Don Hopland. Ta på danseskoene! (Foto: Shoeshine boys.)

Reggae, musikkbingo og dj-sets

Sommerens program er tettpakket med både faste og nye innslag:

Annonse

26. mai:  Åpningsfest med Shoeshine boys og DJ Don Hopland
Denne fredagen spiller Shoeshine Boys opp til fest, med jazz og swingjazz direkte fra New Orleans, etterfulgt av DJ Don Hopland. Ta på danseskoene!

28. mai og 13. august: Magedans! Hvis du liker det litt eksotisk, kan du få servert klirrende rytmer og raske mager både tidlig og sent denne sommeren.

30. mai: Quiz ved Mira og Daniel
Café Månefiskens tirsdagsquiz er noe helt nytt! Med inspirasjon fra «Trivial pursuit», «Når skjedde det?» og Sveriges eldste quizshow «På spåret». Premie utloves!
Quiz er fast på programmet, og går kl. 19:00, alle tirsdager fra 30. mai-8. august.

31. mai:  Sunnas musikkbingo
Endelig er Sunna tilbake på Café Månefisken! Gled dere til god musikk og beinhard konkurranse om heder og ære! Og så klart blir det premie til vinneren.

14., 22. og 28. juli: Reggae
Månefisken inviterer til etterlengtede reggae-kvelder! DJ Dominic er klar fra kl. 21:00.

Det er gratis inngang på alle arrangementer!

Frister det med noe å bite i? Café Månefisken har både antipasti og lasagne. (Foto: Wenche Hoel-Knai/Månefisken.)

Antipasti og kalde drikker

Frister det bare med elvesus og noe godt å bite i til lunsj? Da kan Månefisken friste med både kalde og varme retter og en fyldig kafé- og barmeny.

På uteserveringen kan du nyte både tagliere, panino og lasagne, samt snacks som oliven eller tortillachips.

Frister det med noe godt å drikke, har Månefisken alle rettigheter, med både en fullverdig kaffe-meny og et vell av kalde drikker til varme sommerdager.

Følg Café Månefisken på Facebook og Instagram for å få med deg flere arrangementer og sommeridyll langs Akerselva.

Cafè Månefisken har Oslos nydeligste beliggenhet, i historiske Hjula Veveri ved Akerselvas bredd under Beyerbrua, i Sagveien 23 A. (Foto: Månefisken.)

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar