– Ubegripelig samrøre

Podkasten «Tut og mediekjør» trekker seg fra samarbeid

Podkasten drives av Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen (på bildet). De har begge lang fartstid fra PR- og reklamebransjen og driver sammen kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen. Journalisten er journalistenes eget fagblad og utgis av Norsk Journalistlag.(Foto: Heiko Junge/NTB.)
Podkasten drives av Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen (på bildet). De har begge lang fartstid fra PR- og reklamebransjen og driver sammen kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen. Journalisten er journalistenes eget fagblad og utgis av Norsk Journalistlag.(Foto: Heiko Junge/NTB.)
«Tut og mediekjør» trekker seg fra samarbeidet med Journalisten etter massiv kritikk.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er «Tut & Mediekjør» trekker seg fra samarbeidet med Journalisten etter massiv kritikk

Den siste tiden har samarbeidet mellom fagbladet Journalisten og podkasten «Tut og mediekjør» fått massiv kritikk. Nå har duoen bak podkasten trukket seg fra samarbeidet. Det fortalte de selv i en kommentar hos Kampanje tirsdag.

Podkasten drives av Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen. De har begge lang fartstid fra PR- og reklamebransjen og driver sammen kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen. Journalisten er journalistenes eget fagblad og utgis av Norsk journalistlag.

Allerede mandag bestemte Journalisten seg for å legge samarbeidet midlertidig på is, etter å ha fått hadde fått sterk kritikk fra flere hold. I en kommentar la også ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen i Journalisten seg flat.

Blant dem som har reagert sterkest er sjefredaktør i Dagbladet, Alexandra Beverfjord. I et innlegg hos Medier24 kalte hun samarbeidet for en «ubegripelig samrøre».

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar