Ny stjernespekket film fra Wes Anderson

Velkommen til førpremiere av Wes Anderson’s «Asteroid City»

«Asteroid City» hadde verdenspremiere på årets Cannes-festival. Nå kan du se den - før alle andre - helt gratis med Subjekt Pluss-abonnement. (Foto: UIP Norge.)
«Asteroid City» hadde verdenspremiere på årets Cannes-festival. Nå kan du se den - før alle andre - helt gratis med Subjekt Pluss-abonnement. (Foto: UIP Norge.)
Subjekt inviterer til eksklusiv førpremiere og kinovisning av «Asteroid City» onsdag 7. juni på Vega Scene. Visningen er helt gratis for Subjekt Pluss-abonnenter.
Saken er Som Subjekt Pluss-abonnent, får du fordelsprogrammet Subjekt + 1 med i medlemskapet. Nå inviterer vi til gratis førpremiere av Wes Anderson's nye film «Asteroid City».

Wes Anderson er tilbake! I kjent stil er «Asteroid City» fargerik, stilisert og proppfull med store stjerner (kanskje fler enn noen gang!). Filmen hadde verdenspremiere i hovedkonkurransen på filmfestivalen i Cannes for bare få uker siden, og nå kan du som Subjekt Pluss-abonnent se filmen før alle andre i Norge – helt gratis!

Gratis for abonnenter

Visningen er for Subjekt Pluss-abonnenter gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Abonnenter kan reservere plass til seg selv og en venn – helt gratis.

Visningen er et samarbeid mellom filmens distributør, United International Pictures, Vega Scene og Subjekt.

Annonse

Filmen starter presis klokken 20.45 onsdag 7. juni på Vega Scene. Det vises ikke reklame først, så møt opp på Vega Scene i god tid!

Meld deg på her!

Visningen har et begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Det kan hentes ut inntil to billetter per Subjekt Pluss-abonnent.

Påmelding gjelder, og abonnenter må melde seg på via påmeldingsskjemaet under.

OPPDATERING: Påmeldingen er nå fullbooket! De som har fått plass har fått bekreftelse på e-post. De som eventuelt melder seg på fremover nå vil bli satt på venteliste og får en e-post hvis det skulle bli ledige plasser.

Bli gjerne med i Facebook-gruppen «Snakk om film og tv!» for å få med deg flere førpremierer fremover!

Du må være logget inn for å melde deg på.
Det er helt gratis for abonnenter!

Allerede abonnent? Logg inn

Ikke abonnent? Bli abonnent i dag!

Om filmen

I en amerikansk ørkenby samler familier fra hele landet seg for en Junior Stargazer-samling, et stevne for store og små astronomientustiaster. Blant disse er en enkemann og alenefar (Jason Schwartzman), en filmstjerne (Scarlett Johansson), en barneskolelærer med hele sin klasse (Maya Hawke) og mange, mange fler.

De oppmøtte får mer nærkontakt med verdensrommet enn de håpet på når hele stevnet blir spektakulært forstyrret av verdensomveltende hendelser.

«Asteroid City» har ordinær norgespremiere 16. juni.

Ring en venn og meld dere på denne eksklusive førpremieren av «Asteroid City» onsdag 7. juni på Vega Scene. (Foto: UIP.)

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar