– Vokst opp i avisen

Alexandra Beverfjord slutter som sjefredaktør i Dagbladet

Alexandra Beverfjord blir konserndirektør for den nye medievertikalen i Aller Media. Nyhetsredaktør Frode Hansen tar over som sjefredaktør i Dagbladet, skriver Aller Media i en pressemelding. (Foto: Ørn E. Borgen/NTB.)
Alexandra Beverfjord blir konserndirektør for den nye medievertikalen i Aller Media. Nyhetsredaktør Frode Hansen tar over som sjefredaktør i Dagbladet, skriver Aller Media i en pressemelding. (Foto: Ørn E. Borgen/NTB.)
Nyhetsredaktør Frode Hansen tar over rollen som sjefredaktør i Dagbladet etter Alexandra Beverfjord, som går inn i en ny stilling i Aller Media.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Nyhetsredaktør Frode Hansen tar over rollen som sjefredaktør i Dagbladet etter Alexandra Beverfjord, som går inn i en ny stilling i Aller Media.

Aller Media samler alle de redaksjonelle merkevarene i ett forretningsområde, under felles ledelse.

Alexandra Beverfjord blir konserndirektør for den nye medievertikalen i Aller Media. Nyhetsredaktør Frode Hansen tar over som sjefredaktør i Dagbladet, skriver Aller Media i en pressemelding.

Beverfjord har vært Dagbladets sjefredaktør de siste fem årene.

– Dagbladet er en unik avis i norsk medieflora. Det har vært en stor glede å få jobbe sammen med avisas dyktige redaksjon. De siste årene har de levert slagkraftig nyhetsjournalistikk på en rekke områder, sier Beverfjord.

Annonse

Frode Hansen har vært Dagbladets nyhetsredaktør siden 2013, men har jobbet i Dagbladet i 28 år i ulike stillinger.

– Jeg har nærmest vokst opp med avisen. Det er en avis jeg har et sterkt og nært forhold til. Derfor er det en ære og et privilegium å få lov til å fortsette med å jobbe med de flinke folkene i Dagbladet. Jeg er både stolt og ydmyk for denne muligheten, sier Hansen.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar