Skal jobbe for Trønderavisa

Espen Teigen vender tilbake til journalistikken

Ressurs: – Espen Teigen er en stor journalistisk ressurs, sier sjefredaktør Sivert Rossing i Trønder-Avisa.
Ressurs: – Espen Teigen er en stor journalistisk ressurs, sier sjefredaktør Sivert Rossing i Trønder-Avisa.
Tidligere rådgiver i Fremskrittspartiet og journalist i Nettavisen skal dekke valget i høst for Trønder-Avisa.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Tidligere FRP-rådgiver Espen Teigen er tilbake i journalistikken. Igjen.

Teigen har i to omganger vært journalist i Nettavisen. Han har også vært rådgiver i Frp, blant annet for daværende nestleder Sylvi Listhaug.

Nå vender han tilbake til journalistikken, skriver Medier24.

– Espen Teigen er en stor journalistisk ressurs. Han har nyhetsteft, er ikke redd for å stille kritiske spørsmål og søker mot konfliktfylte saker. Dette er viktige roller for en regionavis, sier sjefredaktør Sivert Rossing i Trønder-Avisa.

I februar 2022 sluttet han i Nettavisen etter at det ble kjent at han hadde lånt penger av to kilder. Ifølge Dagbladet lånte han også penger av politikere og rådgivere på Stortinget.

Annonse

– Vi er kjent med Teigens historikk. Han har gjort noen dumme valg, og vært langt nede som følge av det, sier Rossing.

– Nå har han tatt kontakt med oss og ønsket en ny sjanse i journalistikken, og det mener jeg han er klar for. Han vet selv hva som står på spill, Teigens karriere tåler ikke en ny runde med uryddigheter, sier sjefredaktøren videre.

Teigen sier til Medier24 at han er glad for muligheten hos Trønder-Avisa og at det viktigste for han er å levere saker som er kritiske til makta, uansett partifarge

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar