Schibsted-topp er Årets kvinnelige medieleder

Kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap) (t.v.) deler ut prisen til Ingvild Næss som er årets kvinnelige medieleder. (Foto: Terje Bendiksby/NTB.)
Kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap) (t.v.) deler ut prisen til Ingvild Næss som er årets kvinnelige medieleder. (Foto: Terje Bendiksby/NTB.)
Personverndirektøren i Schibsted stakk av med prisen.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Personverndirektøren Ingvild Næss i Schibsted er Årets kvinnelige medieleder.

Schibsted-toppen Ingvild Næss ble kåret til årets kvinnelige medieleder under Medienettverkets høstmøte på Pressens hus i Oslo onsdag.

– Årets jury er glad for å kunne gi oppmerksomhet til en side av mediebransjen som gjerne tas for gitt og løfte fram en leder som har gjort en svært viktig jobb for hele bransjen, skriver juryen, ifølge Medier24.

Les også: Dette sier de nominerte: – Ikke ferdige med likestilling

Årets konkurrenter

De to andre nominerte til prisen var Christina Dorthellinger, visuell redaktør i NTB, og Tora Bakke Håndlykken, nyhetsredaktør i VG.

Annonse

Redaksjonssjef for Live Sport i TV 2, Ingrid Marie Zeiner, ble samtidig kåret til årets talent.

Årets jury har bestått av Veslemøy Østrem (juryleder, Altinget), Mads Yngve Storvik (Visindi), Claudia Antwi-Adjei Hedegaard (NRK), Camilla Fuglem (Aller Media) og Pål Nedregotten (NRK).

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar