Går fra Aller media til Dagsavisen

Han er Dagsavisens nye sjefredaktør

Det er ennå ikke bestemt når Haaland-Carlsen skal begynne i jobben. Han beskriver Dagsavisen som en folkelig avis med en stolt historie. (Foto: Presse/Aller X.)
Det er ennå ikke bestemt når Haaland-Carlsen skal begynne i jobben. Han beskriver Dagsavisen som en folkelig avis med en stolt historie. (Foto: Presse/Aller X.)
Andreas Heen Haaland-Carlsen blir ny sjefredaktør og administrerende direktør i Dagsavisen.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Andreas Heen Haaland-Carlsen tar over som ny sjefredaktør i Dagsavisen.

43-åringen kommer fra stillingen som sjefredaktør i Aller x med merkevarene Sol og Kode 24. Han har hatt flere lederstillinger i Aller media, og har også bakgrunn som digitalredaktør/utviklingsredaktør i Drammens tidende.

Styreleder Per Magne Tveiten sier den nyansatte redaktøren har tung redaksjonell erfaring og kan vise til gode resultater på digital vekst.

– Vi mener Haaland-Carlsen har de beste forutsetninger for å lede Dagsavisen gjennom en tid med store endringer og muligheter, sier Tveiten.

Det er ennå ikke bestemt når Haaland-Carlsen skal begynne i jobben. Han beskriver Dagsavisen som en folkelig avis med en stolt historie.

Annonse

– Målet mitt er at Dagsavisen skal være en tydelig avis som engasjerer leserne med sterke historier hvor vi viser fram konsekvenser av endringer som foregår rundt oss. Jeg er imponert over hvordan avisa jobber med kommentarer, analyse og bakgrunnsstoff, sier han.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar