Vinn spåkule og oppslag i Subjekt

Test dine synske ferdigheter! Bli med på Subjekts gjettelek

Vi kan håpe på fred, men kommer vi til å få det? Hva vil 2024 bringe? Subjekts mest synske leser vil hedres med en spåkule og et intervju om fremtiden i Subjekt. (Illustrasjon: Viktor G. Khoury.)
Vi kan håpe på fred, men kommer vi til å få det? Hva vil 2024 bringe? Subjekts mest synske leser vil hedres med en spåkule og et intervju om fremtiden i Subjekt. (Illustrasjon: Viktor G. Khoury.)
Blir Israel boikottet fra Eurovision likevel? Slår Kistefos sin egen publikumsrekord? Blir ordet «woke» nevnt flere ganger i norske medier dette året enn i 2023?
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Spåkulen 2024 er en gjettelek for Subjekts lesere. Vinneren går av med en spåkule og et oppslag i Subjekt.

Vi lever i usikre tider. Behovet for Subjekts synske lesere har aldri vært større!

Nå inviterer vi til en uhøytidelig gjettelek om 2024.

Svar på 24 spørsmål i vår spåkule under. Den som får flest riktige svar – avgjort ved årets utløp – vinner en spåkule og et oppslag i Subjekt om den store fremtiden.

Svarfristen er søndag 7. januar klokken 23.59. Spørsmål som måtte bli avgjort før dette, blir annullert.

Annonse

Vinneren kåres ved utgangen av 2024. Vi lagrer svarene dine ut året.

Det er ett poeng per riktige svar. Siste spørsmål er et avgjørende vippespørsmål dersom flere avgir like mange korrekte svar. Svar så presist som mulig på vippespørsmålet, komma er tillatt. Dersom man i tillegg skulle få lik poengscore på vippespørsmålet, avgjøres vinneren av å ha levert inn svaret først.

Lykke til!

Sorry. This form is no longer available.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar