Tar opp kampen mot Nova spektrum

Bjerke travbane vil bli konsertarena for 40.000

Rammstein spilte for rundt. 60.000 publikummere på Bjerke travbane i Oslo i 2022. (Foto: Lise Åserud/NTB.)
Rammstein spilte for rundt. 60.000 publikummere på Bjerke travbane i Oslo i 2022. (Foto: Lise Åserud/NTB.)
Titusener så Rammstein på Bjerke travbane i 2022. Nå vil de tiltrekke seg flere av verdens største artister.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Bjerke travbane tar opp kampen med Norges varemesse (Nova spektrum) på Lillestrøm om å bli den en av landets største konsertarenaer.

Bjerke travbane i Oslo kaster seg inn i kampen om å bli konsertarena for de store internasjonale konsertartistene.

Onsdag ble områdene rundt Nova Spektrum, tidligere Norges Varemesse, lansert som ny, nasjonal arena for konserter for opptil 40.000. Nå kaster Bjerke travbane seg inn i kampen om de store internasjonale konsertartistene, skriver NRK.

Les også: Konsertarrangøren All Things Live fikk rekordstor koronakompensasjon

Mener Bjerke er bedre

Daglig leder ved Bjerke travbane, Hilde Apneseth, mener at travbanen er enda bedre egnet, og at de kan ha større konserter enn Nova Spektrum.

Annonse

– Vi ligger veldig sentrumsnært. Det er kollektivtilbud fra alle andre deler av Oslo så det er veldig lett å komme hit og ikke minst så er det lett å komme seg hjem igjen når konserten er over, sier Apneseth.

I 2022 spilte Ramstein på Bjerke travbane. Da var rundt 60.000 publikummere til stede.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar