– Blir «crazy»

Fetisha klar for ny podkast med Martha Leivestad

Fetisha Williams (foran) skal lage et nytt studioprogram for VGTV sammen med komiker Martha Leivestad. (Foto: Markus Indrebø-Langlo/VG/NTB).
Fetisha Williams (foran) skal lage et nytt studioprogram for VGTV sammen med komiker Martha Leivestad. (Foto: Markus Indrebø-Langlo/VG/NTB).
Hun forlot Sophie Elise etter pengekrangel. Nå har Fetisha Williams fått ny partner i komikeren Martha Leivestad. Sammen skal de lage nytt, ukentlig studioprogram for VGTV.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Fetisha Williams og komikeren Martha Leivestad skal lage et ukentlig studioprogram for VGTV. Der skal de snakke om venner, sex og dating.

Fetisha Williams har fått ny partner i komikeren Martha Leivestad. Sammen skal de lage nytt, ukentlig studioprogram for VGTV.

Det skapte overskrifter – og over 4.300 klager til Kringkastingsrådet for hva slags forbilder og innhold NRK skulle gi plass til – da influenserne Fetisha Williams og Sophie Elise i fjor laget en kortlivet podkast sammen for NRK.

Men nå har Fetisha Williams, som også er podkaster med 100.000 unike lyttere i uken, funnet tonen med en ny makker.

Les også: Heldigvis blir ikke Fetisha utsatt for podkast-kritikken Wolfgang Wee får

Annonse

Galskap, sex og dating

– Å jobbe med Martha blir «crazy». Det finnes ingen jeg ler mer av enn henne. «Let’s go!», sier Fetisha Williams. Martha Leivestad utdyper i pressemeldingen på med at seerne kan forvente seg et morsomt studioprogram med ekte historier, reaksjoner og meninger. Hun tror det blir noe man «må se» når premieren står i mars på VGTV.

De to skal hente ideer fra eget liv og snakke om venner, sex og dating. Det loves en spin-off-serie der Williams og venninnene Caroline Nitter, Øyunn Krogh og Jeanette Elise Hildebrandt skal date på TV med flere forviklinger og overraskelser underveis.

Leivestad har vært profil hos VGTV i flere år både på podkast og TV og programsjef Martin Jøndahl sier at Fetisha Williams var førstevalget da komikeren ville ha med en på lag.

– De har kjempegod kjemi, og vi har veldig troen på de to sammen, sier Jøndahl.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar