Møtte ikke opp i retten

Nicki Minaj må betale fem millioner i erstatning etter mishandling

Nicki Minaj da hun i mars 2019 – et par uker før Tyskland-konserten – besøkte Tidals Oslo-kontor. (Foto: Ole Berg-Rusten/NTB.)
Nicki Minaj da hun i mars 2019 – et par uker før Tyskland-konserten – besøkte Tidals Oslo-kontor. (Foto: Ole Berg-Rusten/NTB.)
Rapperen Nicki Minaj og hennes mann Kenneth Petty er av en domstol i Los Angeles dømt til å betale 500.000 dollar til en sikkerhetsvakt.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Nicki Minaj og Kenneth Petty er dømt til å betale 500.000 doller i bot etter mishandling av sikkerhetsvakt.

Paret skal ifølge dommen ha mishandlet vakten bak scenen etter en konsert i Tyskland i 2019.

Det melder flere amerikanske medier, blant dem TMZ.

Mishandlingen skjedde da vakten gikk imellom Minaj og en annen sikkerhetsvakt som havnet i bråk etter at en fan hadde klart å ta seg opp på scenen under konserten. Det skal ifølge Complex ha vært en konfrontasjon mellom sikkerhetsteamet på stedet og rapperen og hennes ektemann om hendelsen – etter at konserten var over.

Minaj kastet en sko mot sikkerhetsvakten, mens Petty slo og knuffet til ham. Vakten brakk kjeven og måtte gjennomgå flere operasjoner.

Annonse

– Jeg har hatt utrolig vondt i hodet, nakken og kjeven, het det fra sikkerhetsvakten i rettspapirene. Der krevde han opprinnelig 700.000 dollar for tort og svie, men endte opp med 500.000 dollar, som tilsvarer 5,4 millioner kroner.

Minaj og Petty møtte ikke opp i retten.

Konserten i Tyskland var del av Nicki Minajs europaturné i selskap med Juice Wrld, som også tok dem til Oslo. Da benyttet Minaj anledningen til å besøke Tidals Oslo-kontor.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar