Kickstart sommeren med FOMA 6. og 7. juni 2024!

Fem grunner til å dra på FOMA

FOMA er ikke bare en begivenhet, det er en opplevelse. (Video: FOMA.)
FOMA er ikke bare en begivenhet, det er en opplevelse. (Video: FOMA.)
Fornebu Music and Arts Festival (FOMA) er mer enn bare en musikkfestival, det er en kulturell og kulinarisk reise som venter på å bli utforsket!
Saken er Fornebu Music and Arts Festival (FOMA), arrangeres på Fornebu 6. og 7. juni 2024.

Fornebu Music and Arts Festival (FOMA) arrangeres på Fornebu 6. og 7. juni 2024. I hjertet av Fornebu, ved den historiske sjøflyhavnen, kun 20 minutter unna Oslo by, blir du invitert til to dager fylt med uforglemmelige øyeblikk.

Her er fem gode grunner til at du bør sikre deg billetter til FOMA i 2024:

Fra fjorårets FOMA-festival. (Foto: Marcus Grünwald/FOMA.)

1 Musikk som treffer hjertet

FOMAs lineup er nøye kuratert for å tilby noe for enhver smak, fra internasjonale stjerner som John Newman og Lukas Graham, til norske favoritter som Subjektprisen-nominerte SKAAR, Sondre Justad og Julie Bergan. Her får du også oppdage nye stjerner på vei opp og frem, som Makosir, Ylva og 06 Boys.

På Fornebu Music and Arts Festival vil du kunne oppleve kunst i bredden – alt fra digital kunst til pop-up gallerier som vil vekke sanser og tanker gjennom kunstnernes perspektiv. (Foto: Kai Chen/FOMA.)

2 Kunst i hvert hjørne

Ved siden av en lineup som treffer alle og enhver, er FOMA dedikert til å fremme kunst og kreativitet. Vandre gjennom interaktive kunstinstallasjoner, oppdag nye kunstnere på vegger over hele området og ta et dypdykk inn i et levende galleri som inspirerer.

Annonse
Georg A. Nilsen sjømat, vilt & delikatesse serverer norske stillehavsøsters i hjertet av festivalens vinunivers, hvor delikatessene skal pares med fokusviner fra hele verden. (Foto: Henrik Nordlie/FOMA.)

3 En kulinarisk reise

Fra gourmet-food trucks som serverer internasjonale delikatesser, til lokale matboder som tilbyr tradisjonelle norske retter, er det ingen mangel på kulinariske opplevelser. For deg som ønsker å slukke tørsten, kan du ta en tur innom vinuniverset, smake på en av de mange øltypene, eller lære om vin fra en profesjonell sommelier.

Et av Norges vakreste festivalområder i vannkanten. (Foto: FOMA.)

4 Et bakteppe som tar pusten fra deg

Foran det ikoniske Equinor-bygget, i et naturskjønt landskap i vannkanten, er FOMA en opplevelse for alle sansene. Den åpne himmelen, det glitrende vannet og den friske luften skaper en idyllisk atmosfære som forsterker hvert øyeblikk av festivalen.

FOMA skal ta et aktivt eierskap til miljø og bærekraft. Vi er dedikert til å ha minst mulig miljøavtrykk, og forplikter oss til å skape opplevelser på en bærekraftig måte. (Foto: Henrik Nordlie/FOMA.)

5 Kortreist festival

Miljø og bærekraft er viktig – både for kloden og lommeboken. I en tid hvor vår planet krever oppmerksomhet mer enn noen gang, står FOMA i forkant med et fokus på bærekraft, med grønne initiativer som avfallsreduksjon og bruk av økovennlige materialer.

FOMA er ikke bare en begivenhet; det er en opplevelse. En opplevelse som starter sommeren på best mulig måte, som beriker sjelen, utfordrer sinnet, og etterlater deg med et hjerte fylt av musikk og kunst.

Besøk fomafestival.no for å sikre deg billetter til sommereventyret FOMA.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar