Torshovs nye gastrostjerne
Under åpningsuken måtte flere retter fjernes fra menyen. Sånn går det når man pusher grenser. (Foto: Johanna Holt Kleive.)
– Jeg føler stort ansvar. Jeg får jo folk til å putte ting i kjeften
![](https://subjekt.no/content/themes/subjekt-theme/src/gfx/down-arrow.png)
![Kokk Oscar Ørskog på Liminal, på Torshov i Oslo. (Foto: Johanna Holt Kleive.)](https://subjekt.no/content/uploads/2024/04/Kokk-Oscar-Orskog-pa-Liminal-pa-Torshov-i-Oslo.-Foto-Johanna-Holt-Kleive-980x1450.jpg)
![](https://subjekt.no/content/themes/subjekt-theme/src/gfx/down-arrow.png)
Den lille, nyåpnede nabolagsrestauranten på Torshov har mottatt en av gastronomiens mest prestisjefylte priser. Møt kokken som har gjort kråkeboller, torsketunger og lammetestikler hot.