Vega Scene 01. juni og Cinemateket 02. juni

Gratis kinobilletter til Oslo Freedom Forum spesialvisninger

I presidentvalget i Uganda i 2001 tar artisten, aktivisten og opposisjonslederen Bobi Wine opp den risikable kampen mot det 35 år lange regimet til president Yoweri Museveni. (Foto: Oslo Freedom Forum.)
I presidentvalget i Uganda i 2001 tar artisten, aktivisten og opposisjonslederen Bobi Wine opp den risikable kampen mot det 35 år lange regimet til president Yoweri Museveni. (Foto: Oslo Freedom Forum.)
Saken er Oslo Freedom Forum (OFF) arrangeres 3. - 5. juni. I samarbeid med OFF tilbyr Subjekt gratisbilletter til spesialvisninger av to relevante dokumentarfilmer.

Verdens fremste menneskerettighetsaktivister samles i Oslo for å forme morgendagens demokrati når Oslo Freedom Forum arrangeres 3. – 5. juni. Programmet inkluderer spesialvisninger av to relevante dokumentarfilmer om demokrati og menneskerettigheter.

I samarbeid med Oslo Freedom Forum tilbyr Subjekt gratisbilletter til disse to spesialvisningene.

Les mer om filmene og hvordan du henter ut gratisbilletter under.

NB! Begrenset antall, førstemann til mølla-prinsippet gjelder!

Annonse
Møt Bobi Wine og se filmen om hans opposisjonskamp på Vega Scene lørdag 01. juni klokken 18.00. (Foto: Oslo Freedom Forum.)

«Bobi Wine: The People’s President»

I presidentvalget i Uganda i 2001 tar artisten, aktivisten og opposisjonslederen Bobi Wine opp den risikable kampen mot det 35 år lange regimet til president Yoweri Museveni. Som del av Oslo Freedom Forum 3. – 5. juni kommer Bobi Wine til Oslo. Han vil være tilstede og delta i en samtale med Adam Kahan før filmvisningen.

Filmen vises på Vega Scene lørdag 01. juni klokken 18.00.

Hvordan få gratisbillett?

  1. Klikk her.
  2. Velg billettype «Oslo Freedom Forum» og antallet billetter du ønsker.
  3. Tast inn koden «off24»

Les mer om «Bobi Wine: The People’s President» her.

Møt regissør Vanessa Hope og se Invisible Nation om Taiwans eks-president Tsai Ing-wen på Cinemateket i Oslo søndag 02. juni klokken 18.00. (Foto: Oslo Freedom Forum.)

«Invisible Nation»

«Invisible Nation» er regissør Vanessa Hopes intime portrett av Taiwans eks-president Tsai Ing-wen og hennes kamp for nasjonens fremtid. Vanessa Hope kommer til Oslo og vil være til stede på denne spesialvisningen.

Filmen vises på Cinemateket i Oslo søndag 02. juni klokken 18.00.

Hvordan få gratisbillett?

  1. Klikk her.
  2. Velg billettype «OFF» og antallet billetter du ønsker.

Les mer om «Invisible Nation» her.

Se flere eksklusive tilbud, rabatter, fordeler, invitasjoner og konkurranser i Subjekt Pluss fordelsprogram.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar