Sosial og morsom opplevelse for matelskere

Tjuvholmen Foodie Festival 6.–8. mars

Hvert år inviterer Tjuvholmens restauranter til den årlige matfestivalen Tjuvholmen Foodie Festival. (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)
Hvert år inviterer Tjuvholmens restauranter til den årlige matfestivalen Tjuvholmen Foodie Festival. (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)
Opplev restaurantenes skjulte perler og bli med på Tjuvholmens egen mat- og drikkefestival 6.–8. mars!
Saken er Tjuvholmen Foodie Festival 2025 arrangeres fra 6.–8. mars.
Om annonsøren Tjuvholmen er en destinasjon i hjertet av Oslo – for mat, kunst, velvære og opplevelser. Destinasjon Tjuvholmen drives av Selvaag Eiendom.

Hvert år inviterer Tjuvholmens restauranter til den årlige matfestivalen Tjuvholmen Foodie Festival. Dette er en unik, sosial og morsom opplevelse for matelskere som vil utforske og nyte god mat og drikke fra flere av Tjuvholmens restauranter på én og samme kveld!

I fjor ble billettene revet bort på rekordtid, og interessen er fortsatt stor – allerede er over halvparten av billettene utsolgt.

Bli med på en hemmelig oppdagelsesreise der hver restaurant byr på sin «skjulte perle» fra menyen. (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)
Bli med på en hemmelig oppdagelsesreise der hver restaurant byr på sin «skjulte perle» fra menyen. (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)

Menyens skjulte perle

Årets tema er «Menyens skjulte perle», der hver restaurant serverer retter flere burde få øynene opp for, gjennom en hemmelig oppdagelsesreise. Du velger selv hvilket klokkeslett du vil starte, og vil kun få vite oppmøtested. Derfra blir du tatt med på en reiserute der hver restaurant byr på sin «skjulte perle». Underveis blir det også underholdning som setter en ekstra spiss på opplevelsen.

Med på laget for å skape fantastiske matopplevelser er noen av Tjuvholmens mest anerkjente restauranter: Sjømagasinet, VIN, The Salmon, Bølgen & Moi, Hanami, Olivia, Døgnvill, ARTS, The Thief og Amazonia By BAR.

Annonse
Velg selv klokkeslettet du vil starte, og bli med på en reiserute der hver restaurant byr på sin «skjulte perle». (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)
Velg selv klokkeslettet du vil starte, og bli med på en reiserute der hver restaurant byr på sin «skjulte perle». (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)

Program for Tjuvholmen Foodie Festival 2025

Torsdag 6. mars: 5-retters reise

Festivalen starter med 5-retters-reisen der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 5 ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin skjulte perle med drikke. I tillegg tilbyr vi vegetar til dem som ønsker det.

Oppmøte klokken 18.00 eller 19.00.

Fredag 7. mars: 5-retters reise

På fredagen fortsetter festivalen med 5-retters-reisen der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 5 ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin skjulte perle med drikke. I tillegg tilbyr vi vegetar til dem som ønsker det.

Oppmøte klokken 18.00, 19.00 eller 20.00.

Lørdag 8. mars: 7-retters reise

Denne dagen er det 7-retters-reisen der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 7 ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin skjulte perle med drikke. I tillegg tilbyr vi vegetar til dem som ønsker det.

Oppmøte klokken 16.00, 17.00 eller 18.00.

Kjøp billetter nå

Tjuvholmen Foodie Festival gir deg sjansen til å oppleve Tjuvholmens kulinariske verden på en helt ny måte. Ta med venner, familie eller kolleger, og la smakene og opplevelsene lede deg gjennom denne unike helgen.

Klikk her for å kjøpe billetter før det er for sent!

Vi gleder oss til å se deg på Tjuvholmen Foodie Festival 2025!

Ta med venner, familie eller kolleger, og la smakene og opplevelsene lede deg gjennom denne unike helgen. (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)
Ta med venner, familie eller kolleger, og la smakene og opplevelsene lede deg gjennom denne unike helgen. (Foto: Tjuvholmen.no/Selvaag Eiendom.)

Følg Tjuvholmen på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet for å få eksklusive tilbud og siste nytt om opplevelser, mat, kunst og velvære på Tjuvholmen!

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
Amrit Kaur
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de utfordrer dagsordenen. Selv om jeg ikke alltid er enig, så er det forfriskende å lese meninger som utfordrer status quo.


Amrit Kaur
Leder i Rød ungdom
Hadle Bjuland

– Jeg abonnerer på Subjekt fordi det er en avis som setter mangfold høyt, og som mener det. Subjekt våger å ta inn flere perspektiver.



Hadle Bjuland
Leder i KRFU
Snorre Klanderud
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi det er avisen som virkelig forstår samtiden. De er seriøse og lesverdige på kultur og politikk, men uten å bli jålete, sånn at alle kan være med og forstå den kompliserte virkeligheten.


Snorre Klanderud
Influenser
Trine Skei Grande
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Direktør i Forleggerforeningen
Simen Velle

– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tør å løfte prinsipielle debatter, og stå i dem når det stormer. Medie-Norge hadde vært fattigere uten Subjekts aktive bidrag til samfunnsdebatten.



Simen Velle
Leder i FPU
Asle Toje
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen er maktkritisk og uredd. Det er forfriskende.


Asle Toje
Nestleder i Nobelkomitéen
Anine Kierulf
– Mangfold i de redigerte medier er en demokratisk forutsetning. Jeg leser kulturavisen Subjekt fordi kulturkrig også er kultur. Anbefales særlig for folk med lavt blodtrykk.


Anine Kierulf
Jurist
Trym Ruud

– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er en av de få virkelig frie avisene i Norge. De dekker kunst, kultur og samfunn med integritet, uten å bøye seg for staten eller kommersielt press. De skriver ærlig, modig og ufiltrert, og gir rom til stemmer og kunstnere som ellers ikke blir sett. Det er derfor Subjekt vokser, og derfor jeg støtter dem.



Trym Ruud
Kunstner
Ari Bajgora
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har interessante og spennende vinklinger på aktuelle saker.


Ari Bajgora
Rapper
Morten Traavik

– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tør der andre tier.



Morten Traavik
Kunstner
Adrian Eilertsen

– Jeg abonnerer på Subjekt fordi vi trenger flere aviser som står utenfor de store mediekonserne.



Adrian Eilertsen
King Skurk One
Ervin Kohn
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen publiserer tankevekkende innlegg i samfunnsdebatten, og fordi jeg bryr meg om de som leser avisen.


Ervin Kohn
Jødisk tenker
Susanne Kaluza

– Jeg abonnerer på Subjekt fordi vi trenger mer, ikke mindre  kulturjournalistikk i Norge. Og så synes jeg det er viktig å følge med på tendenser, nyheter og meninger på tvers av det politiske spekteret, både saker jeg er enige i og saker jeg er uenige i.



Susanne Kaluza
Litteraturhussjef i Oslo
Sarah Gaulin
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
Mohammad Usman Rana
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen skiller seg ut med skarpe analyser, intellektuell friksjon, ekte meningsmangfold og mot til å stille spørsmål ved zeitgeist. Som muslimsk tenker har jeg opplevd slike medier som anti-islamske, men ikke Subjekt.


Mohammad Usman Rana
Muslimsk tenker
Benedikte Høgberg
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi det er viktig for meg personlig å lese et bredt spekter med nyheter og meninger for å gjøre de gode samfunnsanalysene.


Benedikte Høgberg
Alexander Tenvik
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg er interessert i kultur, og fordi de har en stor bredde i dekningen sin.


Alexander Tenvik
Kunstner
Hedvig Montgomery

– Jeg abonnerer på Subjekt fordi kultur og politikk trenger flere stemmer og plattformer i Norge. På Subjekt blir jeg orientert og irritert, opplyst og engasjert. Og kjeder meg i hvert fall ikke!



Hedvig Montgomery
Psykolog
Janne Wilberg
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar
Einar Øverenget
Jeg abonnerer på Subjekt fordi det inviterer meg til å tenke.


Einar Øverenget
Filosof
Mímir Kristjánsson
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
Anette Trettebergstuen
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen fyrer opp feeden min nesten ukentlig, og jeg må selvsagt følge med der det skjer. Og de skriver om kulturstoff andre har sluttet å dekke.


Anette Trettebergstuen
Stortingsrepresentant (AP)
Agnes Moxnes
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran