Gratis filmvisning på Kulturhuset

Subjekt inviterer til førvisning av Ulydighet

I samarbeid med Selmer Media inviterer vi til eksklusiv førvisning av Ulydighet på Kulturhuset.

Kjærlighet og tro blir plassert i dramatisk opposisjon når Sebastián Lelio, regissøren bak «En fantastisk kvinne» nå viser ny film.

Som lykkelig singel, og med et rikt liv som fotograf i New York, er Ronit (Weisz) det sorte fåret i sin jødisk-ortodokse familie i London. Når hennes far, den hedrede rabbi Rav Krushka, dør, vender Ronit tilbake til London for å delta i begravelsen og hente sin arv. Men overraskelser venter, blant annet nyheten om at Dovid (Alessandro Nivola) – arvtaker til rabbiens posisjon og langt på vei sønnen han aldri fikk – har giftet seg med Ronits barndomsvenninne Esti (McAdams).

Mens Dovid forbereder seg til sin nye posisjon i synagogen blir Ronit og Esti kjent på nytt. En gammel flamme mellom dem gjenoppstår – en flamme som kan brenne ned alt familien står for og verdsetter mest.

Dørene åpner kl. 18.00. Filmvisning starter kl. 19.00. Baren er åpen hele kvelden!

Visningen er gratis for Subjekts lesere. Subjekts leser blir du ved å like Subjekt her på Facebook. Sett deg også som «skal» eller «interessert» i Facebook-arrangementet HER for løpende oppdateringer.

Nyheter