fbpx
Tross alt en drøm

«Nøtteknekkeren» er banal og spinkel. En strømmet versjon bidrar naturligvis ikke til det bedre

Som følge av koronanedstengingen har Operaen tidenes julegave til det norske folk: Strømmede gratisoppsetninger av juleklassikere. «Nøtteknekkeren» sendes på NRK, og er definitivt verdt pengene. Men er det verdt tiden? (Foto: Erik Berg.)
Som følge av koronanedstengingen har Operaen tidenes julegave til det norske folk: Strømmede gratisoppsetninger av juleklassikere. «Nøtteknekkeren» sendes på NRK, og er definitivt verdt pengene. Men er det verdt tiden? (Foto: Erik Berg.)
Men som i en sann drøm – hvor historiene er litt rare – bæres det magiske juleeventyret av slående vakre estetiske komponenter, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .