fbpx
Storsatsing på Bergen Kunsthall

En utstilling i rett tid

Bea Schlingelhoffs «Bronze Sculpture Dedicated to The Descent of Woman» (2021) er inspirert av Elaine Morgans feministiske, spekulative evolusjonsteori «The Descent of Woman» (1972). I tillegg til statuen består verket av en oppfordring til norske biblioteker om å kjøpe inn Morgans bok. (Foto: Thor Brødreskift)
Bea Schlingelhoffs «Bronze Sculpture Dedicated to The Descent of Woman» (2021) er inspirert av Elaine Morgans feministiske, spekulative evolusjonsteori «The Descent of Woman» (1972). I tillegg til statuen består verket av en oppfordring til norske biblioteker om å kjøpe inn Morgans bok. (Foto: Thor Brødreskift)
Men det har vært alt annet enn enkelt å få på plass en internasjonal, storskala utstilling midt i en pandemi.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .