fbpx
Beryktet kunstner med stor utstilling

Ikke for sarte sjeler

Paul McCarthy og Kerry Wieder i rollene som Donald Duck/Donald Trump og Daisy Duck/Melania Trump i den eksperimentelle filmen «Dadda, The Coach, The Skull, 4 Wall». Filmen har fått 18-årsgrense (Foto: Paul McCarthy. Gjengitt med tillatelse fra kunstneren, Hauser & Wirth og Peder Lund)
Paul McCarthy og Kerry Wieder i rollene som Donald Duck/Donald Trump og Daisy Duck/Melania Trump i den eksperimentelle filmen «Dadda, The Coach, The Skull, 4 Wall». Filmen har fått 18-årsgrense (Foto: Paul McCarthy. Gjengitt med tillatelse fra kunstneren, Hauser & Wirth og Peder Lund)
Vi vil, men kan ikke lukke øynene, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .