Pressemelding

Subjekt på forsiden av D2

Nettkjenning: Subjekt-redaktør Danby Choi har danset med Lady Gaga, satt Twitter i kok og ble nesten venneløs på veien mot suksess, lyder dagens forside av D2. (Foto: DN/D2.)
Nettkjenning: Subjekt-redaktør Danby Choi har danset med Lady Gaga, satt Twitter i kok og ble nesten venneløs på veien mot suksess, lyder dagens forside av D2. (Foto: DN/D2.)
Har du lyst til å lese mer om sjefredaktør Danby Choi og eventyret om Subjekt? Da bør du sikre deg en utgave av Dagens næringsliv og helgemagasinet D2.
Sjanger Dette er en pressemelding. En pressemelding er en tekst som sendes til media for å spre informasjon med nyhetsverdi. Subjekts pressemeldinger har til hensikt å kommunisere Subjekts egne virksomhet.
Saken er Subjekt og sjefredaktør Danby Choi pryder forsiden av dagens D2. På innsiden kan du lese om Subjekt over tolv sider.

– Jeg tenker det er helt fair å gjøre kulturjournalistikken litt skamløs igjen. Litt som all annen journalistikk.

Det sier sjefredaktør Danby Choi til D2 i en eksklusiv reportasje over tolv sider i dagens utgave. D2 er helgemagasinet til Dagens næringsliv.

Reportasjen, som går over hele tolv sider, går inn på historien bak Subjekt, med et langt intervju med Subjekts sjefredaktør.

– Det er et sant eventyr, det Subjekt har fått til, og at selv næringslivspublikummet nå skal få kose seg med langlesning om Subjekts prosjekt, er selvfølgelig en sann glede, sier Danby Choi, og fortsetter:

Annonse

– Selv om jeg havnet på forsiden, så er jeg bare representant for hva Subjekt er. Subjekt er nå elleve ansatte og et titalls frilansere som jobber dag ut og dag inn med å lage landets beste kulturavis.

Samfunnsdebattant Kjetil Rolness har også hyllet forsiden.

– Kudos til D2 for å løfte og skildre mannen som har gjort kulturjournalistikken kritisk og kul igjen. Og for ikke bare å hylle han over tolv sider, men også ta med kritikken, skriver han på egen Facebook-side.

Ønsker du å lese mer om Subjekt, avisens opptur og om sjefredaktør Danby Choi, kan du lese saken her, eller kjøpe dagens DN i butikker. Artikkelen på nett er bak betalingsmur.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar