Gratis for Subjekt Pluss-abonnenter

Velkommen til generalprøve for «Robin faller»

«Robin faller» er en teaterforestilling skrevet av Rolf Kristian Larsen inspirert av tekstene til Cezinando. (Foto: Vega Scene.)
«Robin faller» er en teaterforestilling skrevet av Rolf Kristian Larsen inspirert av tekstene til Cezinando. (Foto: Vega Scene.)
Subjekt inviterer til generalprøve for «Robin faller» fredag 23. september i teatersalen på Vega Scene. Forestillingen er helt gratis for Subjekt Pluss-abonnenter.
Saken er Som Subjekt Pluss-abonnent, får du fordelsprogrammet Subjekt + 1 med i medlemskapet. Nå inviterer vi til gratis generalprøve for «Robin faller».

«Robin faller» er en teaterforestilling skrevet av Rolf Kristian Larsen inspirert av tekstene til Cezinando. Musikken i forestillingen er basert på originalmusikken til Cezinando og bearbeidet for scenen av Bendik HK.

Generalprøven er for Subjekt Pluss-abonnenter gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Abonnenter kan reservere plass til seg selv og en venn – helt gratis.

Invitasjonen til generalprøven er et samarbeid mellom Vega Scene og Subjekt.

Annonse

Forestillingen varer i ca 1,5 time og starter presis klokken 19.00 fredag 23. september i Teatersalen på Vega Scene. Møt opp på Vega Scene i god tid!

Subjekt inviterer til eksklusiv visning av «Robin faller» på Vega scene.

Meld deg på her!

Forestillingen har et begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Det kan hentes ut inntil to billetter per Subjekt Pluss-abonnent.

Påmelding gjelder, og abonnenter må melde seg på via påmeldingsskjemaet under.

Om «Robin faller»

Robin er en påfugl. Til forskjell fra resten av fugleflokken rundt han så kan han ikke fly. Men han kan sprade. Som ingen andre fugler kan. Lengselen etter å være noe, etter en familie, etter kjærlighet og trygghet driver Robin på hvileløs jakt etter identitet og tilhørighet. Men for å vite hvor han skal, må han ta et oppgjør med hvor han kommer fra. Med barndommens turbulens i halefjærene vil han forsøke å fly.

Rolf Kristian Larsen har hentet inspirasjon fra Kristoffer Cezinando Karlsens musikalske univers og stykket bruker sangene som et springbrett til å fortelle historien om en generasjon med uendelige muligheter foran seg, men uten et tydelig kart. Musikken er bearbeidet for scenen av produsent, komponist og elektronikaartist Bendik Hovik Kjeldsberg kjent under artistnavnet Bendik HK.

Med: Fabian Christensen, Vivild Falk Berg, Line Heie Hallem & Hege Aga Edelsteen

Dramatiker: Rolf Kristian Larsen

Regissør: Moqi Simon Trolin

Musikk av : Bendik Hovik Kjeldsberg basert på originalmusikken til Kristoffer Cezinando Karlsen

Visuelt konsept: Moqi Simon Trolin & Arne Kambestad

Lysdesign: Arne Kambestad

Kostymedesign: Silje Teland Pedersen

Koreografisk veiledning: Esa Alanne

Produsent: Ann Margritt Enoksen

Inspisient og rekvisitør: Suzanne Øfjord

Marked: Ragnhild Pedersen & Ida Hauge Johannessen

Plakat: Fam Irvoll

Forestillingen er produsert av Vega Scene i samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og Den Nationale Scene i Bergen og er støttet av Dramatikkens Hus, Fritt Ord og Oslo Kommune.

Les også: Cezinando-låter blir teater

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar