– Har ikke lagt fotballen på hylla

Zlatan Ibrahimovic klar for ny skuespillerrolle

Zlatan Ibrahimovic under en pressekonferanse på Friends Arena før herrelandslagets VM-kvalifiseringskamp mot Georgia. (Foto: Christine Olsson/TT/NTB.)
Zlatan Ibrahimovic under en pressekonferanse på Friends Arena før herrelandslagets VM-kvalifiseringskamp mot Georgia. (Foto: Christine Olsson/TT/NTB.)
Zlatan Ibrahimovic skal være med i den kommende sesongen av den italienske TV-serien «Vita da Carlo». Serien produseres av fotballklubben Napolis eier.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Zlatan Ibrahimovic skal være med i den kommende sesongen av den italienske TV-serien «Vita da Carlo». Serien produseres av fotballklubben Napolis eier.

Aurelio De Laurentiis er en italiensk filmprodusent som gjennom sitt selskap eier Napoli i Serie A og Bari i Serie B. Nå har han fått en av de største stjernene i toppligaen med på sitt neste TV-prosjekt.

Den svenske superspissen Zlatan Ibrahimovic skal nemlig medvirke i annen sesong av TV-serien «Vita da Carlo», ifølge avisen Gazzetta Dello Sport.

Ibrahimovic har tidligere medvirket i filmen «Asterix og Obelix: The Middle Kingdom». Den er kinoklar i 2023.

Ibrahimovic, som skrev på en ny ettårskontrakt med Milan før sesongen, har tidligere uttalt at han var nære ved å signere for Napoli tidligere i karrieren.

Annonse

Svensken har et langt skadeavbrekk bak seg som følge av kneproblemer. Han har samtidig vært klar på at fotballkarrieren fortsetter.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar