Annonsørinnhold

Få med deg Subjekts eksklusive førpremiere av «Decision to Leave»

Som Subjekt Pluss-abonnent kan du se «Decision to Leave» på kino helt gratis. Se traileren her.
Som Subjekt Pluss-abonnent kan du se «Decision to Leave» på kino helt gratis. Se traileren her.
Subjekt inviterer til eksklusiv førpremiere og kinovisning av «Decision to Leave» onsdag 25. januar på Vega Scene. Visningen er helt gratis for Subjekt Pluss-abonnenter.
Saken er Som Subjekt Pluss-abonnent, får du fordelsprogrammet Subjekt + 1 med i medlemskapet. Nå inviterer vi til gratis førpremiere av «Decision to Leave».

«Decision to Leave» er en fremragende thriller, signert «Oldboy»- og «Kammerpiken»-regissør, Park Chan-wook. Bedrageri og begjær vikles intrikat sammen, og Chan-wook imponerer nok en gang med kreativitet, lekenhet og uventede vendinger.

For denne filmen vant Park Chan-wook prisen for beste regi på filmfestivalen i Cannes i 2022.

Filmen vil introduseres av Subjekts sjefredaktør, Danby Choi, som er en stor fan av Park Chan-wook.

Gratis for abonnenter

Visningen er for Subjekt Pluss-abonnenter gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Annonse

Abonnenter kan reservere plass til seg selv og en venn – helt gratis.

Visningen er et samarbeid mellom filmens distributør, Arthaus, Vega Scene og Subjekt.

Filmen starter presis klokken 20.30 onsdag 25. januar på Vega Scene. Det vises ikke reklame først, så møt opp på Vega Scene i god tid!

Meld deg på her!

Visningen har et begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Det kan hentes ut inntil to billetter per Subjekt Pluss-abonnent.

Påmelding gjelder, og abonnenter må melde seg på via påmeldingsskjemaet under.

OPPDATERING: Påmeldingen er nå fullbooket! De som har fått plass har fått bekreftelse på e-post. De som eventuelt melder seg på fremover nå vil bli satt på venteliste og får en e-post hvis det skulle bli ledige plasser.

Bli gjerne med i Facebook-gruppen «Snakk om film og tv!» for å få med deg flere førpremierer fremover!

Du må være logget inn for å melde deg på.
Det er helt gratis for abonnenter!

Allerede abonnent? Logg inn

Ikke abonnent? Bli abonnent i dag!

Om filmen

En erfaren fjellklatrer faller i døden. Er det et uhell eller står noen bak dødsfallet? Etterforsker Hae-joon begynner raskt å mistenke den avdødes kone Seo-rae, som virker tilsynelatende lite preget av hendelsen. Hae-joon begraver seg i saken for å unnslippe sine egne problemer, samtidig som han blir mer og mer fascinert av Seo-rae.

«Decision to Leave» er den ellevte spillefilmen regissert av sørkoreanske Park Chan-wook. Registilen hans kan ikke beskrives som subtil, men er tvert imot et taktilt og til tider hypervoldelig angrep på sansene. Med sin mørke humor og sine store, ofte hysteriske følelser, minner disse sjangerskiftende kaosfortellingene om postmoderne greske tragedier.

Denne ny-noiren med tydelige Hitchcock-allusjoner (og ellers vibbene til en politithriller fra nittitallet) begynner i en relativt tilbakeholden stil, men det viser seg raskt at dette er enda en vanvittig Park-film.

«Decision to Leave» har ordinær norgespremiere 27. januar.

Les også: Derfor omtales Park Chan-wook som en av verdens mest talentfulle regissører

Den kinesiske skuespilleren Tang Wei har hovedrollen i «Decision to Leave» (Foto: Arthaus.)

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar