Bli frivillig på Øya!

Fem gode grunner til å bli frivillig på Øyafestivalen

Øyafestivalen trenger all den hjelp vi kan få for å lage den beste utgaven av festivalen noensinne. Som frivillig på Øya får man mulighet til å være en av dem som jobber i bakgrunnen og bidrar til at festivalen i 2023 når nye høyder. (Foto: Øyafoto/Anki Grøthe.)
Øyafestivalen trenger all den hjelp vi kan få for å lage den beste utgaven av festivalen noensinne. Som frivillig på Øya får man mulighet til å være en av dem som jobber i bakgrunnen og bidrar til at festivalen i 2023 når nye høyder. (Foto: Øyafoto/Anki Grøthe.)
Vil du være med og lage Norges beste musikkfestival? Bli kjent med nye mennesker? Få tilgang på festivalen? Og verdifull arbeidserfaring?
Saken er Øyafestivalen 2023 arrangeres i Tøyenparken i Oslo fra 8. til 12. august. Nå kan du registrere deg som frivillig.

8. til 12. august går Norges beste festival av stabelen på Tøyen i Oslo. Fire dager på rad strømmer 20.000 feststemte mennesker til Tøyenparken for å nyte god musikk og Norges beste festivalstemning. Øyafestivalen bygges av 2.800 fantastiske frivillige. Nå har du mulighet til å delta bak scenen som frivillig for å skape årets festival!

Mange av jobbene er i nærhet til en av scenene, så det hender man får med seg noen konserter også i arbeidstiden. (Foto: Øyafoto/Ihne Pedersen.)

Her er hvorfor du bør melde deg som frivillig på Øya:

1 Du får gå på festival

Du vil ha tilgang på festivalen også når du har fri, så det vil være mulig å få med seg mye av Øya 2023 når du deltar som frivillig. Mange av oppgavene er også i nærheten av scenene, så det hender man kan få med seg noen konserter også mens du jobber.

2 Du blir kjent med nye mennesker

Du vil møte likesinnede, musikkinteresserte mennesker som sammen ønsker å skape verdens beste festival. Øya legger stor vekt på at man skal ha en positiv, sosial opplevelse som frivillig på festivalen. Det er viktig at man også koser seg på jobb, og at man blir kjent med andre man kan se konserter sammen med.

Annonse

3 Du får arbeidserfaring

Hvis du er på jakt etter arbeidserfaring, er Øyafestivalen perfekt for deg. De setter høye krav til sine frivillige, og forventer at du gjør den oppgaven du er satt til på en så god måte som mulig. Et lite tips: Etter endt festival kan du spørre om attest som du kan legge ved når du søker jobber i fremtiden.

4 Gratis økologisk mat de dagene du jobber

De dagene du deltar som frivillig på Øya, får du mat gjennom hele dagen når du jobber. Alt er vegetarisk, økologisk og kortreist – og smaker utrolig godt! Øya tilbyr ferskt brød og pålegg fra morgen til kveld, og en næringsrik og god middag. Maten alene kan være god nok grunn til å melde seg som frivillig.

5 Frivilligfest

På kvelden siste festivaldag blir alle frivillige som har jobbet før eller under festivalen, invitert på den legendariske frivilligfesten!
Dette er en helt egen eksklusiv fest for de frivillige, og dette er noe du må få med deg. Få noe godt i glasset og en tur ut på dansegulvet til de sene nattetimer. Du vil ikke angre!

Les mer om hvilke jobber du kan få som frivillig, og registrer deg her!

Øya legger stor vekt på at man skal ha en positiv, sosial opplevelse som frivillig. Det er viktig at man også koser seg på jobb, og at man blir kjent med andre man kan se konserter med. (Foto: Øyafoto/Anki Grøthe.)

For å kunne være frivillig på Øyafestivalen må du være fylt 18 år før festivalstart. Er du mellom 16 og 18 år, kan du fortsatt jobbe frivillig for Natur og ungdom på festivalen. Mer info om dette finner du her.

Øyafestivalen samarbeider også med noen lag og foreninger på betalt dugnad. Mer informasjon om det finner du her.

Les også: Festivalene er avhengige av folk som Thomas (22). Men andelen frivillige er i fritt fall

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar