– Kort gjensyn

Variety: Samantha Jones tilbake i «Sex and the City»-oppfølger

Gjensynet blir derimot kort da Cattrall kun skal bli med i avslutningsscenen i andre sesong av «And Just Like That», som vises på HBO Max. (Foto: Charles Sykes/Invision/AP.)
Gjensynet blir derimot kort da Cattrall kun skal bli med i avslutningsscenen i andre sesong av «And Just Like That», som vises på HBO Max. (Foto: Charles Sykes/Invision/AP.)
Skuespilleren Kim Cattrall er igjen å se som karakteren Samantha Jones i oppfølgeren til den ikoniske 90-tallsserien «Sex and the City», ifølge Variety.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Skuespilleren Kim Cattrall er igjen å se som karakteren Samantha Jones i oppfølgeren til den ikoniske 90-tallsserien «Sex and the City», ifølge Variety.

Gjensynet blir derimot kort da Cattrall kun skal bli med i avslutningsscenen i andre sesong av «And Just Like That», som vises på HBO Max.

Ifølge Variety spilte hun scenen inn tidligere i år uten å møte de andre hovedrollene, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis.

Verken Cattrall eller HBO Max har kommentert eller bekreftet opplysningene.

Cattrall valgte selv ikke å bli med i oppfølgeren til suksesserien, som gikk fra 1998 til 2004. Bakteppet skal ha vært uenigheter mellom henne og Parker som oppsto da Cattrall trakk seg fra en tredje «Sex and the City»-film.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar