25% rabatt for Subjekt Pluss-abonnenter

Abonnent? Få rabatt på medlemskap hos Astrup Fearnley Museet!

«My Private Sky» av Børre Sæthre er blant installasjonene som i denne jubileumsutstillingen gjenskapes for første gang siden de opprinnelig ble vist. (Foto: Tore H. Røyneland/Astrup Fearnley Museet.)
«My Private Sky» av Børre Sæthre er blant installasjonene som i denne jubileumsutstillingen gjenskapes for første gang siden de opprinnelig ble vist. (Foto: Tore H. Røyneland/Astrup Fearnley Museet.)
Astrup Fearnley Museet fyller 30 år! Bli medlem nå og bli med på medlemsåpningen av jubileumsutstillingen «Before Tomorrow».
Saken er Subjekt Pluss-abonnenter får nå 25% rabatt på medlemskap hos Astrup Fearnley Museet.

I 2023 fyller Astrup Fearnley Museet 30 år. Dette feires med en omfattende jubileumsutstilling med kjente ikoniske verk, skjulte skatter og nye innkjøp til Astrup Fearnley-samlingen.

Utstillingen fyller begge museumsbyggene og rommer mer enn 100 verk fra samlingen. Nye innkjøp fra de siste tre årene kombineres med sjeldent viste verk, og flere viktige installasjoner og videoverk fra museets utstillingshistorie gjenskapes her for første gang siden de opprinnelig ble vist.

Astrup Fearnley Museet medlemskap

Et medlemskap varer i ett år og gir fri entré til alle utstillinger og arrangementer. Som medlem mottar du invitasjon til utstillingsåpningene, gratis deltagelse på omvisningene, rabatter i museumsbutikken og mye mer!

Medlemsfordeler:

Annonse
 • Gratis adgang
 • Gratis deltagelse på omvisninger
 • Invitasjon til utstillingsåpninger og andre arrangementer
 • 15% rabatt i museumsbutikken og nettbutikken
 • 15% rabatt på restauranten VentiVenti (gjelder kun mat)
 • Halv pris av ordinær inngangsbillett til Nasjonalmuseet
 • Halv pris av ordinær inngangsbillett til Nobels Fredssenter
 • Gratis adgang til Kistefos Museum
 • Gratis adgang til Kode i Bergen
 • Gratis adgang til Bergen Kunsthall
 • Gratis adgang til Moderna Museet i Stockholm og Malmö

Rabatt på medlemskap med Subjekt Pluss

Som Subjekt Pluss-abonnent får du 25% rabatt på U25 (gjelder for én person mellom 20 og 25 år), Solo (gjelder for én person) eller Duo (gjelder for to personer) medlemskap.

Ikke Subjekt Pluss-abonnent ennå? Det blir du her!

Du må være logget inn som Subjekt Pluss-abonnent for å benytte deg av fordelen.

Allerede abonnent? Logg inn

Ikke abonnent? Bli abonnent i dag!

Medlemsåpning onsdag 21. juni klokken 18.00

Medlemmer er velkommen til medlemsåpning av «Before Tomorrow» før alle andre. Utstillingen åpnes av H.M. Dronning Sonja.

Les mer om jubileumsutstillingen «Before Tomorrow» og medlemsåpningen her.

Flere viktige installasjoner og videoverk fra museets utstillingshistorie gjenskapes nå for første gang siden de opprinnelig ble vist. Her fra «Lock Again» av Yang Fudong. (Foto: Yang Fudong/Astrup Fearnley Museet.)

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar