Flau opplevelse

Hørte Adele feil da hun skjelte ut en publikummer?

Adele med prideflagg. (Foto: Gareth Cattermole/Getty.)
Adele med prideflagg. (Foto: Gareth Cattermole/Getty.)
Det skapte overskrifter verden over da Adele skjelte ut en mann i publikum som hun hevdet sa «pride sucks» under Las Vegas-konserten hennes.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Adele skjelte ut publikummer under konsert i Las Vegas.

Opptak fra konserten sist lørdag viser hvordan Adele tar opp kampen der hun satt ved flygelet – og ber ham tie stille om han ikke «har noe pent å si».

Adele er en sterk støttespiller for pridemåneden, og har opptrådt i regnbuefarget kjole og viftet med regnbueflagget på konserter på denne tiden tidligere år.

Men nå har det dukket opp flere filmsnutter fra Las Vegas-konserten, hvor det later til at mannen egentlig ropte «Work sucks» – som respons til at Adele snakket om hvor mye hun hadde å gjøre, melder medier som Forbes og Out.

Gikk viralt

Også andre som var til stede under konserten, bekrefter at de hørte ham rope «work sucks», og at det ble en ganske flau opplevelse.

Annonse

Adeles angrep på mannen og forsvar for pride gikk viralt i sosiale medier. Bare én enkelt post av popkulturkontoen Pop Base fikk mer enn 283.000 likes og 12,6 millioner visninger, skriver Forbes.

Men fansen lar seg ikke affisere av at Adele later til å ha hørt feil.

– Uansett så elsker jeg hvordan hun helhjertet støttet LHBTQ-samfunnet, skrev en fan om misforståelsen.

Les også: Skal mediene markere pride? Disse er uenige

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar