Han er første mannlige ansikt utad for en av verdens største kosmetikkprodusenter

Videobloggeren og makeup-artisten Manny Gutierrez blir historisk.

Gutierrez, kanskje faktisk bedre kjent som @Mannymua733, er ansett som en av de største «beauty boys»-ene med hele tre millioner følgere på Instagram — og godt over to millioner på sin Youtube-kanal. Nå blir han enda større, sett i kampanjer sammen med supermodeller som Adriana Lima og Gigi Hadid.

Kampanjen er aktiv. Allerede tidligere denne uken var makeup-artisten å se i Maybellines kanaler. I kampanjen, som ble lansert via kosmetikkprodusentens Instagram-konto, er Gutierrez å se sminket sammen med den også superpopulære makeup-bloggeren Shayla Mitchell og vinneren av tv-showet «Sweepstakes», Jackie Flowers.

— Vi er så glade for å samarbeide med Manny og Shayla, som begge er sanne inspirasjoner i sosiale medier over hele verden, sier Maybelline representert ved Anne-Marie Neslon Bogle, ifølge Fashionista.

BRYTER NED FORDOMMER
Gutierrez er bare en av mange mannlige skjønnhetsbloggere som daglig legger ut bilder og videoer av seg selv sminket, og ønsker å fjerne fordommene knyttet til menn og sminke, homofili og transseksualitet.

På den måten kan man si at Maybellines ambassadørvalg viser, ikke bare at suksess ikke kjenner kjønn og legning, men kanskje også at mote- og skjønnhetsbransjen faktisk går i bresjen for å bryte ned fordommer og stereotypier slik vi kjenner dem i samfunnet.

Og at de vil tjene enda mer penger — nå også på menn.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.