Åtte av tretten ulver forsvant sporløst i 2013. I ettermiddag ble de alle funnet på trikken

Siri Isaksen
Siri Isaksen
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

Aftenposten viste til ulveforskere som hevdet at grunnen var ulovlig jakt. Nope, avslører Subjekt Papers.

I 2013 skrev Aftenposten at 8 av 13 ulver hadde forsvunnet sporløst fra norsk natur. De viste til ulveforskere som fikk hevde at grunnen var ulovlig jakt, men noe dypere enn det kommer vi ikke, ettersom saken er lagt bak betalingsmur.

MEN DET skulle ikke være nødvendig.

Tirsdag ettermiddag ble de alle tatt på fersk gjerning, snikende på 19-trikken vestover, avslører Subjekt.

– ROLNESS SKYLDA, DIESELFORBUDET LØSNINGEN
– Kjetil Rolness var grunnen til at de forsvant og dieselforbudet var grunnen til at de ble «fant», «loller» Eivind Trædal og viser til en 1337 sider lang rapport om hvordan ulvene måtte ty til kollektivtrafikken grunnet dieselforbudet, og fortsetter:

Annonse

– 2017, ass, avslutter han.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar