Åtte av tretten ulver forsvant sporløst i 2013. I ettermiddag ble de alle funnet på trikken

Aftenposten viste til ulveforskere som hevdet at grunnen var ulovlig jakt. Nope, avslører Subjekt Papers.

I 2013 skrev Aftenposten at 8 av 13 ulver hadde forsvunnet sporløst fra norsk natur. De viste til ulveforskere som fikk hevde at grunnen var ulovlig jakt, men noe dypere enn det kommer vi ikke, ettersom saken er lagt bak betalingsmur.

MEN DET skulle ikke være nødvendig.

Tirsdag ettermiddag ble de alle tatt på fersk gjerning, snikende på 19-trikken vestover, avslører Subjekt.

– ROLNESS SKYLDA, DIESELFORBUDET LØSNINGEN
– Kjetil Rolness var grunnen til at de forsvant og dieselforbudet var grunnen til at de ble «fant», «loller» Eivind Trædal og viser til en 1337 sider lang rapport om hvordan ulvene måtte ty til kollektivtrafikken grunnet dieselforbudet, og fortsetter:

– 2017, ass, avslutter han.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.