Skjermdump fra OKGrl.com

Sju(kt) morsomme ting du kan gjøre på internett denne helgen

Hvorfor være ute i bevegelse når du kan være inne på internett.

Hva skal du i helgen mens alle andre er ute og farter? Være hjemme under dyna? Heldig! Da kan du gjøre dette.

1. Vis vennene dine hva du bruker pengene dine på. Del masse artikler på Facebook, men de må utelukkende ligge bak betalingsmur. Ikke bruk masse ord på å forklare dem, du har jo ikke engang lest dem. Det holder med et simpelt utropstegn: «!».

2. Vær pappa. Musikkbransjefestivalen Trondheim Calling avholdes denne helgen. Kommenter «Ja, hallo?» på alt av Trondheim Calling-relatert innhold som deles på Facebook og Instagram.

3. Vær pappas pappa. Last opp ni stykker av det samme profilbildet, rett etter hverandre.

4. Jobb i media. Livestream en direkte kringkastet TV-sending på Facebook. Skru på TVen, ta frem smarttelefonen, gå på Facebook, velg «send direkte», rett kameraet mot TV-skjermen, hold den der.

5. Sjekk ut OKGrl. Er det webkunst? Det er i hvert fall en kombinasjon av eklektisk estetikk, kule personligheter og chill musikk som møtes på et domene for å gi deg en kul interaktiv opplevelse. Blant de som står bak siden, er Kenzos tidligere webmastere.

6. Ei internett. Gå på Nasjonalmuseet, Astrup Fearnley Museet [sic!] og andre museers Facebooksider og spør på veggene deres om de har prisliste over verkene som er utstilt. Pek gjerne på det kunstverket du kunne vært interessert i å kjøpe. Hvis du finner bilder av verk som står alene, kan du kommentere dem og spørre hva akkurat det verket koster.

7. Få med deg oppdateringene: Lik Subjekt på Facebook. 

Bonus:
Meld deg på vårt nyhetsbrev HER.

Del artikkelen ved å trykke på en av knappene under!