Christian Zervos

Rykende Rykkin-rap

Pasha leverte en god miks av låtbiblioteket sitt lørdag kveld. Selv om man ble noe bekymret over om han skulle snuble i mikrofonledningen.

PASHA * * * * * *
Parkteatret, By:Larm 2017

Rykkin-rapperen Pasha Nadjafi fikk med seg publikum på det energiske rapmaterialet han viste fram under By:Larm. Pasha virker egentlig som en rolig og litt beskjeden type, som visstnok tar lite plass. Men på scenen løper, hopper og danser han rundt. Han hører hjemme på scenen, og leverer en konsert som fortjener bedre enn e halvert Parkteatret.

Det var som om alt i hodet hans ble skjøvet til side i det han entret scenen. Han jaktet på god stemning hele veien, selv om publikum til tider var litt slappe. Vi fikk konstante stemningsrapporter, og man kan tenke seg at Pasha ikke bare er en omtenksom fyr på scenen. Men også av scenen.

22-åringen er en del av labelet Toothfairy og produserer mye av musikken også selv. Lydbildet er retro, med disco-orienterte innslag, samt dagsaktuell trap. Han ga i fjor ut minialbumet «Bodega», som inneholder stødige låter som «Colorblind», «Tie-Dye» og «Around The Area». Vi får disse låtene fremført i kveld, i tillegg til en del nytt materiale.

Tilla er DJ og på vokal, som også løfter opptredenen. Pashas backtracks er smarte, men enda bedre med Tilla.

Showet er gjennomført, musikken er godt produsert og Pasha er rask på spyttingen. Musikken hans har en god blanding av punchlines, 90-talls inspirert hip hop og et nostalgisk produsert uttrykk. Energien og lidenskapen hans er det som smitter mest over på publikum. Han får folk til å smile, le og danse med.

Selv om pusten hans blir heseblesende ved tider, gir ikke dette noe nevneverdig utslag på opptredenen. Rapperen viser seg fra sin talentfulle, kreative og inkluderende side. Han viser seg ikke bare å være en god rapper, men en født entertainer.