fbpx
Twittersamfunnet i harnisk over nok en sketsj

De tåler ikke engang en spøk

Humortorpedoene er tilbake for å lære oss andre hva som er morsomt og ikke. Nå er det VGTV som «burde beklage» etter sketsjen «Puppastemning». På lederplass skriver avisen Vårt land at det er «noe med russestemningen hos mennene på rundt 40 år, overfor sin kvinnelige kollega, som virkelig skaper mer avsmak enn latter». At «offeret» Ida Fladen selv syntes det var morsomt, og at hele vitsen handler om å være drøy, gir moralistene pent blanke i, skriver Magnus Vanebo. (Foto: Skjermbilde.)
Humortorpedoene er tilbake for å lære oss andre hva som er morsomt og ikke. Nå er det VGTV som «burde beklage» etter sketsjen «Puppastemning». På lederplass skriver avisen Vårt land at det er «noe med russestemningen hos mennene på rundt 40 år, overfor sin kvinnelige kollega, som virkelig skaper mer avsmak enn latter». At «offeret» Ida Fladen selv syntes det var morsomt, og at hele vitsen handler om å være drøy, gir moralistene pent blanke i, skriver Magnus Vanebo. (Foto: Skjermbilde.)
Tull og tøys kan ikke utryddes, men det er mange som prøver seg. Nå er de blitt flere, frommere og sintere, skriver Magnus Vanebo.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .