Medier24-redaktør går av og blir direktør

Erik Waatland går av som ansvarlig redaktør i Medier24 og går over i rollen som administrerende direktør i samme konsern. (Foto: M24.)
Erik Waatland går av som ansvarlig redaktør i Medier24 og går over i rollen som administrerende direktør i samme konsern. (Foto: M24.)
Erik Waatland går av som ansvarlig redaktør i Medier24 og går over i rollen som administrerende direktør i samme konsern.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Erik Waatland går av som ansvarlig redaktør i Medier24 og går over i rollen som administrerende direktør i samme konsern.

Waatland blir administrerende direktør i Medier24 AS.

– Vi skal bygge fremtidens mediekonsern, og jeg ser fram til å bruke all min tid på innovasjon, ledelse og strategi, sier han.

33-åringen har vært redaktør i fire år og vært i selskapet i seks år. Nå skal han jobbe med forretningsutvikling, ledelse og vekststrategi.

Medier24 AS utgir Medier24, Kom24 og Salg24. Jan Magnus Weiberg-Aurdal blir konstituert som redaktør i Medier24, mens Yngve Garen Svardal blir det samme i Kom24 og Salg24.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar