Styret møtes mandag

Reuters: Twitter godkjenner Musk-oppkjøp

Elon Musk. (Arkivfoto: Patrick Pleul/AP NTB.)
Elon Musk. (Arkivfoto: Patrick Pleul/AP NTB.)
Den sosiale mediegiganten Twitter godtar et oppkjøpsbud på nærmere 390 milliarder kroner fra Elon Musk, erfarer nyhetsbyrået Reuters.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Den sosiale mediegiganten Twitter godtar et oppkjøpsbud på nærmere 390 milliarder kroner fra Elon Musk, erfarer nyhetsbyrået Reuters.

Twitter-styret skal møtes mandag og ventes da å anbefale aksjonærene å godkjenne oppkjøpet, skriver Reuters.

Budet er på 54,2 dollar (490,25 kroner) per aksje. Musk, som er verdens rikeste mann, ønsker å kjøpe Twitter som privatperson og blander ikke inn elbilkonsernet Tesla.

Oppkjøpet kan fortsatt kollapse i siste øyeblikk, skriver Reuters.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar