Gratis for Subjekt Pluss-abonnenter

Velkommen til generalprøve for «Bjørnene»

«Bjørnene» er en teaterforestilling skrevet av dramatiker og komponist Fredrik Høyer, med blant annet skuespiller Sebastian Skytterud Myers. (Foto: Vega Scene.)
«Bjørnene» er en teaterforestilling skrevet av dramatiker og komponist Fredrik Høyer, med blant annet skuespiller Sebastian Skytterud Myers. (Foto: Vega Scene.)
Subjekt inviterer til generalprøve for «Bjørnene» fredag 27. januar i teatersalen på Vega Scene. Forestillingen er helt gratis for Subjekt Pluss-abonnenter.
Saken er Som Subjekt Pluss-abonnent, får du fordelsprogrammet Subjekt + 1 med i medlemskapet. Nå inviterer vi til gratis generalprøve for «Bjørnene» fredag 27. januar.

«Bjørnene» er en teaterforestilling skrevet av dramatiker, poet og komponist Fredrik Høyer. Han har skrevet en humoristisk, satirisk og ettertenksom tekst som rommer mange lag – og mange bjørner.

Teksten ble påbegynt i 2015 og er en reaksjon på en økende polarisering i samfunnsdebatten, og et forsøk på å forstå debattens språklige klima. Fredrik Høyer har også laget musikken til forestillingen.

Generalprøven er for Subjekt Pluss-abonnenter gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Abonnenter kan reservere plass til seg selv og en venn – helt gratis.

Annonse

Invitasjonen til generalprøven er et samarbeid mellom Vega Scene og Subjekt.

Forestillingen varer i ca 1 time og 15 minutter uten pause og starter presis klokken 19.00 fredag 27. januar i Teatersalen på Vega Scene. Møt opp i god tid!

Meld deg på her!

Forestillingen har et begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Det kan hentes ut inntil to billetter per Subjekt Pluss-abonnent.

Påmelding gjelder, og abonnenter må melde seg på via påmeldingsskjemaet under.

Du må være logget inn for å melde deg på.
Det er helt gratis for abonnenter!

Allerede abonnent? Logg inn

Ikke abonnent? Bli abonnent i dag!

Om «Bjørnene»

Vi lever i en del av verden hvor ord sitter lett på tunga og handling ikke nødvendigvis er nødvendig. Men mellom alt prat – hvordan forholder vi oss egentlig til alt dette andre, alle disse andre, de der ute i verden, de på andre siden av byen, veien eller gangen?

Gjennom ni forskjellige episoder, som på hvert sitt vis berører bjørner, undersøker forestillingen hvordan vi kommuniserer, reflekterer og forsøker å finne mening i det som er annerledes enn oss selv. «Bjørnene» er en refleksjon over – eller kanskje mer en manifestasjon av – en mellommenneskelig kollaps som kjennetegner tida vi lever i.

Forestillingen er skapt i en kollektiv prosess mellom ensemble og kunstnerisk team, er produsert av Vega Teater, og springer ut av scenekunstprosjektet, De Ultimate.

Ensemble og kunstnerisk team: Numa Edema Norderhaug, Line Heie Hallem, Sebastian Skytterud Myers, Vilde Johannessen, Julia Wilde (scenografi/kostyme), Tobias Leira (lysdesign/ensemble), Suzanne Øfjord (inspisient/ensemble), Fredrik Høyer (tekst og musikk).

Les også: – «Skrik» tilfredsstiller et frihetsbehov. Man skriker i frustrasjon, men selve skriket føles godt

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar