Onsdag 13. september

Velkommen til førpremiere av «Return to Seoul»

Se traileren til «Return to Seoul» her. (Foto: Selmer Media.)
Se traileren til «Return to Seoul» her. (Foto: Selmer Media.)
Subjekt inviterer til eksklusiv førpremiere av «Return to Seoul» onsdag 13. september på Vega Scene. Visningen introduseres av Danby Choi og er helt gratis for Subjekt Pluss-abonnenter.
Saken er Som Subjekt Pluss-abonnent får du fordelsprogrammet Subjekt + 1 med i medlemskapet. Nå inviterer vi til gratis førpremiere av «Return to Seoul» onsdag 13. september på Vega Scene.

25 år gamle Freddie har vokst opp i Frankrike, men vender for første gang tilbake til landet hun ble født i. «Return to Seoul» tar oss med på en vakker reise til fantastiske Seoul i Sør-Korea, og er et intenst og sårt portrett av å utforske egen identitet på godt og vondt.

Kinovisningen vil innledes med en introduksjon av Danby Choi.

Gratis for abonnenter

Visningen er for Subjekt Pluss-abonnenter gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Abonnenter kan reservere plass til seg selv og en venn – helt gratis.

Annonse

Visningen er et samarbeid mellom filmens distributør, Selmer Media, Vega Scene og Subjekt.

Filmen starter presis klokken 18.30 onsdag 13. september på Vega Scene. Det vises ikke reklame først, så møt opp på Vega Scene i god tid!

Meld deg på her!

Visningen har et begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Det kan hentes ut inntil to billetter per Subjekt Pluss-abonnent.

Påmelding gjelder, og abonnenter må melde seg på via påmeldingsskjemaet under.

OPPDATERING: Påmeldingen er nå fullbooket! De som har fått plass har fått bekreftelse på e-post. De som eventuelt melder seg på fremover nå vil bli satt på venteliste og får en e-post hvis det skulle bli ledige plasser.

Bli gjerne med i Facebook-gruppen «Snakk om film og tv!» for å få med deg flere førpremierer fremover!

Du må være logget inn for å melde deg på.
Det er helt gratis for abonnenter!

Allerede abonnent? Logg inn

Ikke abonnent? Bli abonnent i dag!

Om filmen

Frédérique, a.k.a. «Freddie», er en ung selvstendig kvinne som er født i Sør-Korea, men har vokst opp med franske adoptivforeldre i Paris. Hun er tøff, nesten litt kynisk i sin omgang med andre, og sier ikke nei takk til en god fest. Når hun, nesten på et innfall, bestemmer seg for å endre en reise fra Tokyo til Seoul, og dermed for første gang er tilbake til i hjemlandet etter adopsjonen, trigger det også lysten til å finne ut mer om sitt opphav. Det setter i gang en rekke prosesser i og rundt henne, som vil forandre livet hennes for alltid.

«Return to Seoul» har ordinær norgespremiere 15. september.

Hovedrollen i «Return to Seoul» spilles av den fransk-koreanske billedkunstneren Park Ji-min. (Foto: Selmer Media.)

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar