Bleed søker client and strategy director

Bleed er et strategisk designbyrå, internasjonalt anerkjent for høy faglig kvalitet. De som jobber hos Bleed er faglig ambisiøse, prisvinnende designere fra hele verden. Bleed har 20 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Wien og har vært rangert blant verdens beste miljøer innen design og merkevareopplevelser. Det er også eneste norske byrå som har mottatt «European Design Leader»-akkrediteringen. Bleed søker å fange essensen i sine kunders kultur, ambisjoner og verdiforslag – for så å videreformidle den gjennom design. Både byrået selv og dets kunder forventer at Bleed leverer strategisk sterkt og kreativt annerledes og nytenkende.

Nå rigger Bleed seg for videre vekst og søker Client and Strategy Director som vil være sentral i å drive byrået videre – en rolle med stort ansvar, store forventninger og store muligheter. Som Client and Strategy Director er ditt fokus å videreutvikle nye og eksisterende kunderelasjoner gjennom innovative konsepter og strukturerte prosesser. Du vil være uunnværlig i strategiprosesser, kommersiell vekst og vil ha stor innflytelse på byråets veivalg og fokusområder.

Vi ser etter deg som er tillitsskapende, som holder det du lover og som har et genuint engasjement for det du driver med. Du er både utålmodig og utholden, og balanserer langsiktighet med korte frister. Selvsagt er du forretningsorientert og har stor kulturell interesse, og vet at det ikke trenger være en motsetning mellom børs og katedral. Og selvsagt er du nysgjerrig, positiv og uredd av natur. Du har alltid kunden, samarbeidspartnere og kollegaer i fokus. Du har høye standarder til kvalitet i egne leveranser og prestasjoner – for du vet at kollegene dine leverer ypperste kvalitet – og det vil du også!

Din akademiske og profesjonell bakgrunn kan være så mangt, men vi tror – uten at vi vet helt sikkert – at du har med deg relevant høyere utdanning på bachelor- eller masternivå, for eksempel innen journalistikk, kommunikasjon, media eller økonomi – men selvsagt kan manglende utdannelse kompenseres med relevant erfaring. I dag jobber du kanskje i byrå, som konsulent eller er ansvarlig for en sterk, kommersiell merkevare. Og du har gode resultater å vise til; både kommersielt, faglig og som kollega og relasjonsbygger. Du er dessuten god til å kommunisere, på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Søknadsfrist: 13. februar. Vi intervjuer fortløpende så du trenger ikke å vente til siste frist med å vise din interesse.

Vil du vite mer?

Bleed samarbeider med Hammer & Hanborg. Ved spørsmål om rollen eller rekrutteringsprosessen kan du kontakte rekrutteringsrådgiver Trine Larsen per e-post trine.larsen@hammerhanborg.com eller på telefon 22 44 33 00.

Vi behandler din henvendelse konfidensielt, også ovenfor vår oppdragsgiver om ønskelig.  Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å søke via vår portal for da kan vi behandle dine persondata på en trygg og sikker måte.

Om Bleed

Bleed er et strategisk designbyrå, internasjonalt anerkjent for høy faglig kvalitet. De som jobber hos Bleed er faglig ambisiøse, prisvinnende designere fra hele verden. Bleed har 20 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Wien og har vært rangert blant verdens beste miljøer innen design og merkevareopplevelser. Det er også eneste norske byrå med som har mottatt «European Design Leader»-akkrediteringen. Bleed søker å fange essensen i sine kunders kultur, ambisjoner og verdiforslag – for så å videreformidle den gjennom design. Både byrået selv og dets kunder forventer at Bleed leverer strategisk sterkt og kreativt annerledes og nytenkende.
Bleed jobber for kunder i inn- og utlandet. Kunder de siste årene inkluderer Sbanken, ORF, Historisk Museum, Zaha Hadid, Deutsche Bank, Telenor, Tom Wood, NRK, Kulturrådet, Damien Hirst, Holidu, Visa, Universitetet i Oslo, Ice, Hermés, Imove, Innovasjon Norge, Hypebeast, Telia, Blank Architects, Toyota, Vienna Academy of Fine Arts, Avo Consulting, Nasjonalteatret, Warner Music + mange, mange flere.

Frivillige
Sementblues
Museumspedagog og formidler
Stiftelsen Buskerudmuseet
Direktør
Den Nationale Scene
Kommunikasjonsrådgiver
Kunstsentrene i Norge
Arenaansvarlig
Davvi - Senter for scenekunst

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469