Galleri GEO søker ny gallerist

Galleri GEO søker en fremoverlent, strategisk og initiativrik gallerist. Som gallerist vil du ha ansvar for planlegging og gjennomføring av kunstutstillinger. Videre vil du ha ansvar for strategisk og praktisk drift av galleriet både fysisk og på nett.

Stillingen medfører høy grad av frihet, samtidig som det også bærer med seg et ansvar om økonomisk styring, publikum-og kundekontakt, oppfølging av kontrakter og kommunikasjon med galleriets kunstnere. Vi ser etter en som ønsker å sette sitt preg på den daglige driften med gode samarbeidsevner samtidig som du trives å jobbe individuelt. Du har et sterkt engasjement for kunstformidling, er uredd og ansvarsfull, har sterke koordinative og digitale ferdigheter – og solid oversikt over samtidskunstfeltet/markedet. Som person er du skapende og god til å kommunisere med ulike personligheter.

Galleri GEO deler lokaler og er en del av Ramme Service Bergen AS. Galleriet har derfor et tett samarbeid med et av Bergens ledende profesjonelle rammeverksted. Vi ligger sentralt til i hjertet av Bergen sentrum og holder til i Olav Kyrres gate 43. Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over 30 år. Vi er i dag syv ansatte.

Arbeidsspråk er Norsk og Engelsk. Utdannelse eller erfaring fra kunstfeltet er et krav. Arbeidssted er Bergen, og kvelds- og helgearbeid vil forekomme. Personlig egenhet vil vektlegges. Lønn etter avtale.

Direktør
Den Nationale Scene
Kulturskolestillinger
Nittedal kommune
Kommunikasjonsrådgiver
Kunstsentrene i Norge
Arenaansvarlig
Davvi - Senter for scenekunst

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469