KODE søker kommersiell direktør

KODE søker kommersiell direktør

KODE er et av landets største museer for visuell kunst, design og musikk og har store ambisjoner for sin samfunnsrolle og sitt ansvar for å være et inkluderende museum for alle våre publikumsgrupper.

Vi er en unik kombinasjon av kunstmuseer og komponisthjem. Museet har 7 anlegg og et driftsbudsjett på rundt 140 millioner, 70 fast ansatte og nærmere 300 000 besøkende. Museet arrangerer årlig 8-12 utstillinger og over 475 konserter.

Vi søker nå etter en kommersiell direktør som skal bidra til å engasjere og inspirere et enda større publikum med vårt unike tilbud. Du vil ha ansvaret for alle salgs- og markedsaktiviteter i KODE, og være helt sentral i arbeidet med å styrke vår profil og posisjon.

I den nyopprettede rollen vil du ha ansvaret for vår markedsføringsstrategi og hvordan vi kan utnytte digitale kanaler mer effektivt. Vår ambisjon er at KODE skal bli mer kjent og at flere skal ha kunnskap om hvem vi er og hva vi tilbyr vårt publikum – gjennom digitale kanaler, partnerskap og kanskje andre muligheter for samarbeid.

Du vil ha en sentral rolle i ledergruppen og få personalansvar for salgs- og markedsavdelingen.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Ansvar for den kommersielle strategien for posisjonering, salg, profil og markedsføring.
  • Ansvar for de kommersielle markedsmessige resultatene
  • Segmentering, kundereise, innsikt- og analyse
  • Ansvar for partneravtaler, byråsamarbeid og mediekjøp
  • Markedsaktiviteter rette mot etablerte og nye publikumssegmenter
  • Styrke vår identitet, merkevare og kundeopplevelse
  • Personal- og budsjettansvar

Hvem er du?

Vi ser etter deg med utpreget kommersiell teft som kan bidra til å konvertere våre forretningsmål til salgs- og markedsstrategier. Du skal være en god faglig rådgiver, ha gode relasjonsbyggende egenskaper og kommunisere godt både på norsk og engelsk. Du beskriver deg gjerne som engasjert, strukturert og med stor gjennomføringsevne. Du er teamorientert og engasjerer dine medarbeidere.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling med stor variasjon i arbeidsoppgaver og mange muligheter på et nytt område for KODE. Vi tilbyr et fantastisk tilbud av opplevelser til vårt publikum, men tror det er et stort potensiale for å nå ut til flere og øke besøket hos oss med systematisk markedsarbeid i riktige kanaler.

Er du klar for utfordringen? Ta kontakt med oss eller send inn din søknad i dag. Vi ønsker å høre mer om deg og hvorfor du trigges du av denne oppgaven?

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Søknadsfrist 12/06/2022

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469