Musikkultur søker ansvarlig redaktør

Creo er landets største kunstnerorganisasjon med over 9.000 medlemmer. Nå søker de ansvarlig redaktør til sitt egne fagblad, Musikkultur. (Foto: Presse.)

Creo – forbundet for kunst og kultur, er Norges største og viktigste kunstnerorganisasjon.

Forbundet arbeider for økt forståelse for kunstnernes betydning i samfunnet, blant annet gjennom politisk påvirkning og opplysningsarbeid om faglige, kulturpolitiske og kunstneriske emner.

Creo skal alltid være synlig i saker som angår våre medlemmer og være en tydelig politisk stemme i saker som angår kunstnere og kulturarbeidere, og har de siste årene vært gjennom betydelige endringer med sterk utvikling og vekst.

Forbundet jobber kontinuerlig for å befeste og videreutvikle vår posisjon som den ledende fag- og interesseorganisasjonen innenfor kulturfeltet.

Kommunikasjon med våre medlemmer er en prioritet for Creo.

Derfor satses det nå på videreutvikling av digitale kanaler og søker derfor en ansvarlig redaktør for Creos digitale medlemspublikasjon, i dag kalt Musikkultur.

Hvis du brenner for kunst og kultur, og å lage det beste redaksjonelle innholdet for Creos medlemmer, er denne jobben for deg!

Ansvar og kvalifikasjoner

Vi søker skrivende redaktør med erfaring fra, eller god kjennskap til kultursektoren.

Søknadsfrist er 20. januar.

Du må ha øye for nyheter og saker som er viktig for Creos medlemmer.

Du må ha innsikt og evne til å favne bredden i norsk kulturliv, og bidra til at vi som organisasjon setter agendaen i kulturdebatten.

Som redaktør i Musikkultur er du ansvarlig for redaksjonell strategi, retning og prioriteringer, og du må også være fortrolig med Creos ambisjoner og verdier.

Du må tilrettelegge for vekst, og sikre relevans og kvalitet i alt redaksjonelt innhold som publiseres på tvers av Musikkulturs plattformer.

Musikkultur er underlagt Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten, og redaktør er, sammen med Creos ledelse, ansvarlig for at disse etterleves.

Du må ha relevant utdanning og solid erfaring fra utvikling og drift av digitale, redaksjonelle kanaler, inkludert sosiale medier og annonserings- og analyseverktøy.

God digital forståelse, og kunnskap om hvilke utviklingstrekk som driver journalistikk og publiseringsstrategi i vår tid er en selvfølge.

Du bør ha lang erfaring med å produsere, bearbeide og publisere tekst, samt meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Personlige egenskaper

Som person er du positiv, strukturert og løsningsorientert, samt opptatt av å sikre relevans og kvalitet i alt innhold som publiseres.

Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper og ønsker å sikre god dialog med Creos ledelse og administrasjon.

Du er utviklingsorientert, nysgjerrig og har god arbeidskapasitet.

Søkeren evner å sette seg inn i medlemmenes situasjon og er aktivt engasjert i å bidra til videreutviklingen av Musikkulturs kommunikasjonsflater.

Creo tilbyr

En spennende mulighet som ansvarlig redaktør i Musikkultur, medlemspublikasjonen til Norges største kunstner- og kulturorganisasjon.

Som redaktør i en digital medlemspublikasjon under utvikling, får du selv muligheten til å delta i en prosess som legger premisset for publikasjonens uttrykk i fremtiden.

Du ansettes fast i 100 prosent stilling.

Du vil få konkurransedyktige betingelser, fleksitid og gunstige pensjons- og forsikringsavtaler.

Stillingen gir mulighet for stor faglig og personlig utvikling i et levende og lærende arbeidsmiljø der vi setter samarbeid høyt.

Spørsmål?

Kontakt gjerne daglig leder Christine Rokkedal på telefon hvis du har spørsmål om stillingen.

Rokkedal kan nås på +47 918 31 652.

Søk her

Søknad sendes via Finn.no her, og innen 20. januar 2021.

Arenaansvarlig
Davvi - Senter for scenekunst
Leder for Glogerfestspillene
Kongsberg kirkelige fellesråd
Kultursjef
Hemsedal kommune

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469