Nasjonal jazzscene søker produsent

Stiftelsen Nasjonal jazzscene formidler det ypperste av norsk og internasjonal jazz og beslektet musikk gjennom 180 konserter pr år og andre former for formidling. Jazzscenen er en arena med betydning og relevans for musikere, ensembler, arrangører og publikum over hele Norge. Nasjonal jazzscene er også en aktiv aktør i det europeiske jazzfeltet gjennom samarbeid om turnelegging, talentutvikling og andre prosjekter. Det er en ambisjon at spillestedet Victoria i Oslo skal være en jazzklubb på nivå med de beste jazzscenene i Europa. I 2021 ble stiftelsen tildelt Europe Jazz Networks pris for fremragende programmering. Nasjonal jazzscene har kontor sentralt i Oslo og en stab på 4 fulltidsansatte. Til konsertvirksomheten er det knyttet 7 deltidsansatte og ca 45 frivillige.

Stillingen som produsent ved Nasjonal jazzscene er ledig med tiltredelse så snart som mulig.

Produsenten har sine ansvarsområder knyttet til planlegging og gjennomføring av Nasjonal jazzscenes konsertprogram herunder

  • oppfølging av kontrakter, tekniske og logistiske behov
  • booking og programarbeid i samarbeid med direktør
  • bemanning av arrangement og oppfølging av arrangementspersonell
  • koordinering av informasjonsflyt mellom alle involverte i arrangementene

Vi søker en engasjert og positiv medarbeider som har

  • god kunnskap om norsk og internasjonal jazz og beslektede musikkformer
  • relevant utdanning og erfaring fra arrangørvirksomhet og programmering av musikk
  • evne til samarbeid og til å arbeide selvstendig
  • gode skriftlige og muntlige språkferdigheter på norsk og engelsk
  • gode kommunikasjonsevner

Fleksibel arbeidstid. Lønn og øvrige betingelser etter avtale.

Nasjonal jazzscene legger vekt på likestilling og mangfold både ved rekruttering, i programmering og i publikumsarbeidet. Det må regnes med noe reisevirksomhet i stillingen.

Nasjonal jazzscene driver Norges hovedscene for jazz på konsertscenen Victoria i Karl Johans gate. Her presenteres norsk og internasjonal kvalitetsjazz fem dager i uken. Store navn som Dee Dee Bridgewater, Charlie Haden, John McLaughlin, Nils Petter Molvær, Solveig Slettahjell, Brad Mehldau, Chick Corea og Snarky Puppy har gjestet scenen de siste årene. Konsertprogrammet favner hele jazzsjangeren og spenner fra mainstream til moderne jazz. Nasjonal jazzscene er støttet av Kulturdepartementet. Nasjonal jazzscene jobber for å være et møtested for musikere og jazzpublikum, med kort avstand mellom sal og scene, og alltid med mål om de beste musikkopplevelsene.

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469