Nationaltheatret søker ansvarlig for samfunns- og næringslivssamarbeid

Nationaltheatret søker Ansvarlig samfunns- og næringslivssamarbeid.

Nationaltheatret står overfor en spennende tid hvor vi skal etablere nye steder å spille teater og lage gode publikumsopplevelser. Nå er vi på jakt etter en erfaren og relasjonssterk medarbeider som kan være med og løfte Nationaltheatrets arbeid med samarbeidspartnere, sponsorer og stiftelser inn i en ny epoke.

Arbeidsoppgaver

Du skal blant annet jobbe tett med eksisterende samarbeidspartnere, skape gode prosjekter, utvikle samarbeid og forvalte etablerte prosjekter. Sammen med teatrets ledelse vil du utarbeide strategi og planer for partnerskapsarbeidet og i team med programansvarlig for formidling og prosjektleder i samfunnsavdelingen vil du jobbe frem gode prosjekter og bidra i utvikling og gjennomføring av disse. Med ansvar for inntektssiden ved samarbeidsprosjekter vil du også finne gode presentasjonsformer for potensielle partnere og skrive søknader til ulike støttekilder. Som en del av relasjonsforvaltningen ved teatret vil du i tillegg ha et utstrakt samarbeid med vår crm-avdeling.

Vi ser etter deg som

Både er nyskapende og visjonær, og som også har god struktur og høy gjennomføringsevne. Du har bred erfaring med å sjonglere ulike prosjekter og jobbe systematisk med partnerskap på ulike måter. Du kjenner igjen et godt prosjekt når du ser det, og vet hvordan du bør gå frem for å få det realisert.  Samtidig ser du verdien i å jobbe langsiktig for å nå krevende samfunns- og forretningsmål. Vi tror du er glad i folk og er en god relasjonsbygger. Vi ønsker oss en kandidat med et stort nettverk i private så vel som offentlige virksomheter. Kanskje har du jobbet med samarbeidspartnere i en NGO eller en annen kulturinstitusjon, eller kanskje kommer du selv fra næringslivet? På Nationaltheatret får du muligheten til å bygge en tettere bro mellom samfunnsliv og kunst og kultur – og være med på å utvikle den forretningsmessige siden av teatret i en spennende periode.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå
  • Erfaring med B2B, relasjonssalg og -utvikling.
  • Erfaring fra arbeid med partnerskap, stiftelser og sponsoravtaler og utvikling av konsepter som skaper verdi for deltakere og samfunn
  • Evner å balansere det kommersielle med det kunst- og kulturfaglige i et teater med mange interessenter og et bredt målbilde
  • Kreativ, initiativrik og fleksibel, med stor arbeidskapasitet
  • Ansvarsfull og strukturert, med høy integritet
  • God formidlingsevne på norsk og engelsk

 

Vi oppfordrer kvalifiserte personer med minoritetsbakgrunn til å søke stillingen.

Direktør
Den Nationale Scene
Kulturskolestillinger
Nittedal kommune
Kommunikasjonsrådgiver
Kunstsentrene i Norge
Arenaansvarlig
Davvi - Senter for scenekunst

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469