Norsk filminstitutt søker avdelingsdirektør utvikling, spill og publikum

Vil du bidra til enda flere, enda større og enda bedre audiovisuelle historier?

Dette er en unik mulighet til å påvirke utviklingen av Norsk filminstitutt og audiovisuell sektor gjennom å bidra til mangfold, utvikling av talenter og gode tilskuddsordninger. Vår nye avdelingsdirektør skal oversette strategi til praktisk virkelighet, og bidra til at stadig flere gode opplevelser når flere publikummere på ulike plattformer.

Noen viktige oppgaver:

  • Fremme utviklingsarbeid og kvalitet i alle formater
  • Lede forvaltningen av tilskuddsordninger for kunstnerisk vurderte prosjekter
  • Legge til rette for økt publikumsinnsikt, talentutvikling og mangfold

Vi ser etter deg som kjenner bransjene og utviklingstrendene. Du har en inkluderende og delegerende lederstil som skaper motivasjon og samhandling. Du bør ha solid erfaring fra audiovisuell sektor, gjerne både nasjonalt og internasjonalt. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Som avdelingsdirektør utvikling, spill og publikum leder du en avdeling på to seksjoner med rundt tjue kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Stillingen rapporterer til direktøren.

Vi tilbyr:

  • God pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Lønn etter avtale

Stillingen er et åremål på seks år.

Andre opplysninger

Norsk filminstitutt har en ambisjon om å være en fremoverlent virksomhet når det gjelder inkludering og mangfold, og vi ønsker å representere et tverrsnitt av befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte søkere, uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn til å søke. NFI er underlagt Offentlighetsloven, og opplysninger om søkere kan bli offentliggjort.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Visindi ved Mona Wille, tlf. 402 15 106, Benedicte Andersen, tlf. 478 21 687 eller Marius Malmer, tlf. 900 96 824. Søknader med CV mottas snarest og senest innen 23. januar 2022.

Om Norsk filminstitutt

Norsk filminstitutt (NFI) er statens forvaltningsorgan, faginstans og rådgiver i politiske spørsmål innen dataspill- og filmområdet, underlagt Kulturdepartementet. Vårt ansvarsområde omfatter serier, film og dataspill og vi gir tilskudd til utvikling, produksjon, lansering og formidling. Vi arbeider internasjonalt for å fremme norske produksjoner, samt finansiering og eksport av disse. NFI driver det nasjonale Cinemateket i Oslo og har tilbud rettet mot barn og unge.

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469