Posten Moderne søker butikkansvarlig

Vi søker deg som er entusiastisk og kreativ, og som brenner for kunst og kundeopplevelser! Som butikkansvarlig vil du være med på å realisere og drive det som skal bli Norges mest attraktive og morsomme butikkonsept. Vi ønsker å skape et levende og innbydende stoppested i byens kanskje fineste utstillingsvindu. Her skal vi by på magiske kundeopplevelser!

Som butikkansvarlig får du en sentral rolle med å

 • Utvikle strategi for butikk og produkter som gjenspeiler museets visjon
 • Samarbeide med kunstnere og designere for å skape unike produktlinjer
 • Planlegge og bygge en inspirerende fysisk og digital butikk.
 • Markedsføre butikken i samarbeid med markeds- og kommunikasjonsteamet
 • Sikre en bærekraftig og ansvarlig drift
 • Rekruttere og utvikle et fantastisk team

Hva vi ser etter

Kreativitet og lidenskap: Du har en grunnleggende nysgjerrighet for kunst og elsker å utvikle nye butikkonsepter.

Kundeopplevelse i fokus: Du brenner for å skape gode kundeopplevelser og vet hvordan du kan gjøre butikken til et spennende stoppested.

God på samarbeid: Du vil jobbe tett med ledelsen, Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater, samt andre relevante aktører for å utvikle et attraktivt og innbydende butikkonsept.

Kommersiell teft: Du har erfaring med butikkdrift, har et øye for trender og forstår hva som appellerer til ulike målgrupper.

Erfaring og egenskaper

 • Erfaring med butikkdrift, konseptutvikling og hva som skaper verdi
 • Grunnleggende forståelse for butikkøkonomi
 • Erfaring med å utvikle gode team
 • Grunnleggende nysgjerrighet for kunst og populærkultur
 • Nysgjerrig, initiativrik, målbevisst og ansvarsfull

Hvorfor bli en del av Posten Moderne?

Hos oss vil du få en sentral rolle i et lite, dynamisk team med engasjerte kolleger. Arbeidsdagen vil være variert med et bredt spekter av oppgaver. Du får muligheten til å forme butikkonseptet og varesortimentet, og være med på å skape uforglemmelige kunstopplevelser i Trondheim. Stillingen rapporterer til museets Direktør.

Hvis du er nysgjerrig og ønsker mer informasjon om denne spennende muligheten, ta kontakt med Administrerende direktør i Posten Moderne, Marit Album Kvernmo, tlf. 936 65 207, e-post: marit@postenmoderne.no eller Lone Holm Blaasvær i The Assessment Company, tlf. 924 45 136, e-post: lone@theac.no.

Vi snakker med aktuelle kandidater fortløpende, så søk gjerne snarest, men senest ved søknadsfrist 9. juni.

Om Posten Moderne

Posten Moderne er et nytt kunstmuseum som åpner i Trondheim første kvartal 2025. Museet etablerer seg i byens gamle hovedpostkontor vis-á-vis Britannia Hotel i Dronningens gate, et klassisk jugendbygg fra 1911 tegnet av Karl Norum.

Posten Moderne har lokale, nasjonale og internasjonale ambisjoner, med mål om å være en ledende arena for moderne- og samtidskunst. Med utgangspunkt i egen samling, skiftende utstillinger, samt et variert og mangfoldig program, skal vi etablere oss som et inviterende, levende og inkluderende museum. I et unikt bygg med verdensklassekunst over fire etasjer, skal Posten Moderne skape varig begeistring og bidra til å gjøre Trondheim til en mer levende by med store kunstopplevelser for publikum hele året gjennom.

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469