Risør kommune søker prosjektutvikler

 

BeyondRisør er en kultur- og næringssatsing i Risør kommune. Siden 2006 har BeyondRisør arbeidet for å utvikle kompetanse og fremmet designtenkning og designmetoder som verktøy i samfunns- og næringsutvikling. Målgruppen for satsingen har vært både nærings- og kulturliv, offentlig sektor og utdanningsinstitusjoner.

I BeyondRisør kobles designere, bedrifter, studenter og offentlige virksomheter. Gjennom relevante arrangementer og samskapingsprosjekter synliggjøres suksessfaktorene ved strategisk bruk av design. Nå styrker vi BeyondRisør med flere samarbeidspartnere og mer aktivitet. Vi leter derfor etter en prosjektutvikler som kan være med på utvikle BeyondRisør! Har du pågangsmot og skapervilje, kombinert med erfaring fra designtenkning, samfunnsutvikling og samskaping? Da kan dette være oppdraget for deg. Du vil være en del av samfunnssektoren i Risør kommune, hvor BeyondRisør er en viktig kultur-, næring og kunnskapsarena. Du vil rapportere til fagleder for bærekraft og næring.

Sentrale samarbeidspartnere er Universitetet i Agder (UiA), Arkitektur og designhøyskolen i Oslo (AHO), Design- og Arkitektur Norge (DOGA), Agder fylkeskommune samt Risør videregående skole, Fremtidens kommuner og regionalt næringsliv. Risør Pop-Up Campus er et av BeyondRisørs mange prosjekter, og prosjektet har siden 2014 koblet studenter og forelesere fra hele verden, i Risør. Risør Pop-Up Campus er blitt en kunnskapsarena for design og entreprenørskap. De siste årene har fokus blitt rettet mot tjenestedesign for å få frem gode løsninger for en bærekraftig samfunnsutvikling, særlig i små og mellomstore kommuner.

Arbeidsoppgaver

  • Du vil planlegge og gjennomføre arrangementer i regi av BeyondRisør
  • Du vil få ansvar for søknadsskriving og rapportering i regi av BeyondRisør
  • Du vil være ansvarlig for dialog med BeyondRisørs etablerte partnere og få i oppgave å etablere nye samarbeid

Kvalifikasjoner

  • Vi ønsker en som har samfunnsfaglig utdanning, eller utdanning innen en, eller flere, designdisipliner
  • Det er en styrke om du har erfaring fra samskapings- eller innovasjonsprosjekter
  • Du har erfaring med prosessledelse og kan håndtere flere parallelle prosjekter
  • Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

  • Vi ønsker deg som tror på det du holder på med og tar eierskap i prosjekter
  • Vi trenger en prosjektutvikler som er nysgjerrig, initiativrik og selvgående
  • Du må sette pris på utfordringer og like å jobbe i team

Vi tilbyr en faglig utfordring i et engasjert arbeidsmiljø og muligheten til å være med å utvikle en spennende satsing i Risør.

Om arbeidsgiveren

Risør kommunes verdier er: Løsningsorientert, trygghet, åpenhet og likeverd. Disse står sentralt i vårt daglige virke som ansatte i Risør kommune. Kan du identifisere deg med disse verdiene kan du være den rette til å være med på vårt lag!

Vi har en av Nordens best bevarte og – i våre, og mange andres øyne – aller vakreste trehusbyer. Vi har en idyllisk kystlinje og en skjærgård godt tilrettelagt for allmennheten. Vi har tre fjorder, sterke og livskraftige grender, rike tur- og friluftsmuligheter. Kulturbyen Risør som er kjent for sine gallerier, dyktige kunsthåndverkere og et rikt kulturliv ble i 2015 kåret til Norges kulturkommune.

Hos oss finner du dyktige kollegaer, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon.

Direktør
Den Nationale Scene
Kulturskolestillinger
Nittedal kommune
Kommunikasjonsrådgiver
Kunstsentrene i Norge
Arenaansvarlig
Davvi - Senter for scenekunst

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469